Madison- nie

Czy nie dziwi was, że ogłoszenie z Madisona- opieka nad dziećmi(a tak naprawde promocja miejsca) pojawia się systematycznie co tydzień lub co kilka dni? Nie polecam wysyłać. Tu chyba lecą jakieś statystyki.Bo nie wierzę, że opiekunki dla dzieci nie mogą znaleźć przez tyle czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Madison- nie

a mnie to nie dziwi - bo nie tak łatwo jest znaleźć dobrych pracowników .A co dopiero dobrą opiekunkę do dzieci !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ten plac zabaw jest dopiero od kilku dni także bardzo prawdopodobne jest to, że rzeczywiście szukają odpowiednich pracowników bo ktoś się nie sprawdził lub też sam się zwolnił...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wg. mnie to autoreklama niestety.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie też mi się tak wydaje, oferty są nie od kilku dni, ale od ok 2 m-cy , więc po prostu nie wierzę, że przez tak długi czas ktoś nie znajdzie pracownika, na takie oferty to można w chętnych przebierać. A człowiek głupi nadzieję sobie robi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...