marecki - ocena (1) Z usług Mado S.C. korzystam od kilkunastu lat, polecam ten warsztat bez... marecki Andrzej - opinia (1) wszystko przebiegło bardzo pomyślnie i profesjonalnie Andrzej nie polecam (2) Pani obsługująca niekompetentna a w przypadku bardziej szczegółowych pytań... zdziwiony
Super super super (1) Jeździłem po wielu warsztatach , wydałem masę pieniędzy, a tu szybko,... Daniel Polecam (1) Byłem tu już któryś raz i za każdym razem wyjeżdżam zadowolony. Polecam za... MARTA Rzetelni pracownicy i szybka obsługa (1) Polecam ze względu na krótki czas realizacji kontroli i jakość obsługi. Michał Pacholski serwis solidny chociaz drogi (1) Z uslug MADO korzystalem kilka razy. Najczesciej chodzilo u usuniecie usterki... Mirek Podjęli się naprawy, gdzie w trzech warsztatach nie przejawiali chęci do naprawy (1) Jestem zadowolony, wymiana wachaczy i geometria tak jak się umawialiśmy,... Tomasz / Mazda MPV serdecznie NIE POLECAM.... (1) nie polecam warsztatu "MADO". Komunikacja z Panem za biurka "krzyś"... marek Dodatkowe koszty przez naprawę (1) Zamówiona wymiana tulei wachacza została wykonana dobrze i na czas, niestety... Tomasz Krzysztof - opinia (1) Rewelacja!!!!!!! Jestem bardzo zadowolony, samochód dodatkowo umyty i... Krzysztof Ewa - opinia (1) Panowie szybko i sprawnie zabierają się do pracy, nie ma windowania cen gdy... Ewa Sylwia - opinia (1) Bardzo miła obsługa,panowie uśmiechnięci , nie ma rzeczy nie do załatwienia,... Sylwia polecam (1) polecam ta stacje jestem tam co roku i zawsze wszystko dokładnie mi sprawdza... robert nie polecam (1) paranoja. człowiek robiący przegląd nie ma pojęcia o samochodach. nowe... Ss (...) (3) Nie polecam tej stacji. Przyczepiają się do byle pierdoły, kasują za... Skoda