Magda Gessler w Czas i Smak Bojano.

Witam, pracuję w Waszej ulubionej knajpie Czas i Smak Bojano i miło mj was poinformować Kochani że Pani Magda Gessler zgodziła się na kuchenne rewolucje u nas. Wstepna data to 12 września 2020. Może się zmienić przez obostrzenia dot. koronowirusa.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Magda Gessler w Czas i Smak Bojano.

Ulubionej? Nie bardzo... Mimo wszystko powodzenia z pewnością przyda wam się rewolucja p. Magdy
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po pierwsze to nigdy nie była nasza ulubiona restauracja.
Po drugie musi być tam niezłe g*wno skoro Magda Gessler musi wam pomagać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie wierze, że tacy ludzie tu mieszkaja. Nie chcesz nie chodz. Sama mam ulubione knajpy i nie sa one w Bojanie. Czy naprawde trzeba w taki podły sposób komentowac?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cala prawda jest taka ze pani Magda Gessler nie ma pojecia jak sie gotuje, jest po prostu restauratorka z bardzo duzym szczesciem. Po przez rodzinny majatek, bogatych mezow Magda dorobila sie duzej fortuny a pozniej pojawila sie w telewizij i zrobila kariere przez jej niekonwencjonalne zachowanie oraz powiazanie zachodniego stylu mody ( firmowe torebki, i**otyczne kolory urban po prostu probuje byc kims kim nie jest) Najgorsze jest to ze pani Magda ubiera sie jak typowa nastolatka z USA myslac ze wyglada niesamowicie, juz nie mowiac o jej peruce!!! Strasznie mnie to irytuje jak Gessler sie wywyzsza w swoich programach jakby nie wiadomo jakie wyksztalcenie miala aczkolwiek przypominam ze Magda ukonczyla szkole /Real_Academia_de_Bellas_Artes_de_San_Fernando. Czyli prostym jezykiem szkole plastyczna dla d**ili ktorym sie uczyc nie chcialo!!! Jej arogancja i styl zachowania mnie smieszy ale najgorsze jest to ze nikt nie ma odwagi jej w prost powiedziec ze nie ma talentu i nie powinna sie osmieszac jej zerowa kulinarna wiedza. Tak to jest jak ktos spedzil pare lat za granica i powrocil do swojej ojczyzny myslac ze wszystkie rozumy pozjadal.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ulubiona? na pewno nie nasza...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ludzie, dajcie spokój. Widać, że właściciele walczą skoro chcą zrobić rewolucje. Byłem raz i postanowiłem wrócić gdy się poprawi. Mam nadzieję, że po przejściu rewolucji restauracja faktycznie stanie się moją ulubioną. Trzymam kciuki.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też ja dotąd niestety najlepszego słowa nie powiem o restauracji, ale trzymam kciuki za powodzenie. Zawsze chciałem, żebyśmy mieli "swoją" restaurację. Powodzenia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakość jedzenia i smak - spoko naprawdę, dużo więcej znanych restauracji nie dorasta. Jednak cenowo przegięcie i to grube. Trzeba dostosować realia bojańskie do miejscowej restauracji a nie trójmiejskie. Albo zawalczyć oryginalnością (patrz karczma w Kielnie - buda a ile lat się trzyma)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karczma w kielnie nie ma wysokich cen a i dania są naprawdę sporej wielkości. Co do jakości to zależy co komu odpowiada o gustach nie dyskutuje
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Korzystamy z usług regularnie, całą rodziną. Wyszukanych rarytasów, homarów i innych kulinarnych fajerwerków nie ma, ale jest smacznie, parę potraw do wyboru jest i ceny są przystępne. Więcej nie trzeba. Dalej będziemy korzystać jeżeli będzie można.
Każda inicjatywa, żeby było lepiej nie jest zła - trzymamy kciuki i pozdrawiamy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

w czas i smak jakis wielkich rarytasów też nie ma.... 10 rodzajów zup? ciekawe czy to wszystko mrożone czy z jednego gara leją i wylko proszki zmieniają?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nieprawda, nikogo nie będzie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cóż, byłem tam dwa razy o dwa za dużo .. długi czas oczekiwania , choć było pusto .. i dania jakieś bez smaku... A cena jak na Świętojańskiej ..Nie dziękuję ..
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie rozumiem tych wszystkich komentarzy, kilka razy kupowałem tam hamburgery i byly bardzo dobre.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zatem pozostaje życzyć że Magda Gessler stworzy tam dobrą burgerownię.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Niestety nie jest ulubiona, czy Pani jadła dania, które macie w karcie ? Nie da się tego nazwać dobrą kuchnią. Zamiast Magdy Gessler wystarczy posmakowac jedzenie i jak dalej nic to pojechać np do Mulka i zrobić porównanie. Przecież tam tylko cola ma smak reszta jakby się papier jadło. Szkoda czasu z takim " kucharzem". Przykro bardzo,że takie miejsca w ogóle istnieją
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mnie nie przykro, przykro to by mi było gdybym dawał na to pieniądze , a tak ?? Jak ktoś chce taki biznes utrzymywać to jego sprawa .. ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kochani, z jedzeniem jest tak, ze jednym smakuje a drugim nie. Jeśli Wam nie smakuje jedzenie w bojańskiej restauracji to do niej nie chodźcie. Będzie to jasny znak dla właścicieli i szefa kuchni, że nie wpasowują się w gusta. Fajnie, że przyjeżdża Madzia, może uda się jej wprowadzić takie zmian, aby do restauracji chętnie przychodziło więcej ludzi. Ja życzę udanej rewolucji, trzymam kciuki.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze geslerowa wpadnie zwiedzic konkurencyjny bar u babci i podpowie jej zeby olej zmienic na patelni chociaz raz w miesiacu ;-)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Babcia sprzedała diesela, więc już oleju nie zmienia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (16 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?