Magda L - opinia
teoria w porządku testy wewnętrzne zaliczyłam testy państwowe zdałam bez błędów i na tym koniec pozytywów praktyka beznadziejna jazdy miałam z instruktorem Andrzejem który nie nauczył mnie niczego co pomogło by mi zdać po 30 g nie wiedziałam że po mieście należy jeździć czwórką!!!na światłach stałam z nogą na sprzęgle!!hamowanie zaczynałam od sprzęgła!!nie mówiąc o nauce korekt takich manewrów jak parkowanie wyliczać mogłabym długo te błędy widzę dopiero po jeździe z innym instruktorem jednym słowem uczę się od początku podczas jazdy p.Andrzej nie udzielał za wielu wskazówek na temat jazdy a jego ulubiony tekst przed egzaminem to na mieście dasz sobie radę tylko na to miasto trzeba najpierw wyjechać tylko jak to zrobić gdy podświadomie się czuje że umiejętności jakie sie psiada są praktycznie zerowe.Zdecydowanie odradzam ten ośrodek to strata pieniędzy przede wszystkim teraz wydaję drugie tyle prawie na dodatkowe jazdy żeby się w końcu czegoś nauczyći pozbyć błędnych nawyków na które instruktor nie raczył zwrócić mi uwagi.