Zacznę od tego,że powitała nas elegancko ubrana,uśmiechnięta kobieta,czułam się tak jakby właśnie na mnie czekała.
Gdy każdy po kolei zaczął zamawiać dania,słuchała nas spokojnie,po czym chętnie służyła pomocą,proponowała nawet pół porcji-na spróbowanie.Zdziwiłam się,że w ogóle jest taka możliwość i widać było-że dla Pani Tatiany,to żaden problem.Nie popędzała nas,poświęciła nam tyle czasu,ile potrzebowaliśmy.Tam nikt z nas nie poczuł się jak intruz,który robi komuś kłopot.Dania które nam doradziła oczywiście były nieziemskim kulinarnym doznaniem.Jedzenie Pani Tatiany jest przepyszne,mogę polecić cepeliny,cziburiki,zupkę armeńską,perliczkę,uwielbiam herbatkę z konfiturą.Ceny co prawda niskie nie są, ale potrawy warte są swojej ceny,Porcje nie są niewiadomo jak duże,ale przecież są inne miejsca gdzie je się na ilość.Ja nigdy nie wyszłam głodna z tej restauracji,a czasem nawet resztę zapakowano mi do domu.Dzięki temu,że można zamawiać połówki porcji,można popróbować więcej dań :-) Kelnerki są ........,ale zamówienia składa się u Pani Tatiany.Muzyka na żywo-nas urzeka,fantastyczny pomysł.Ja czuje się tam jak w gościach,którzy cieszą się gdy tylko o coś poproszę i służą