Magmed Gdynia Orłowo Kaprów 5

Ktoś już był i wie coś więcej na ich temat?
Akwizycja pod krawatem z własnym samochodem?
Mam umówioną rozmowę jako kierowca i nie wiem czy warto czas tracić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Magmed Gdynia Orłowo Kaprów 5

wlasnie dostalem telefon w sprawie pracy i jutro mam jechac ... tez jeszcze nic nie wiem ;/ i tez nie wiem czy jutro jechac
:)

uwaga oszuści niewypłacalni
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

powiedzcie cos wiecej na ich temat :)????

Całość wygląda tak... Dzwonisz, miła Pani pyta o wiek, auto itp i informuje, że w ciągu 2 dni oddzwoni szef. Następnego dnia dzwoni pewien pan i prosi o przybycie na "rozmowę kwalifikacyjną". Kiedy się tam udajemy z CV (mało istotne co w nim jest - ważne prawo jazdy, "krawat" i auto) dowiadujemy się, że po odbyciu szkolenia na temat sprzętu jaki oferują nasza praca polegać będzie na podróżowaniu z ich sprzętem od drzwi do drzwi na własny koszt, a jak uda się kogoś naciągnąć to mamy niewielką prowizję... Jak ktoś ma "gadane" i jest urodzony do... "wciskania na siłę", to zarobi na rękę może 1500-2500, ale jak ktoś nie jest stworzonym naciągaczem niech nie traci czasu... Jak policzymy stracony czas, odliczymy koszty paliwa i amortyzacji pojazdu to wyjdzie, że pracujemy z całe 5 zł na godzinę... Niech moja opinia Cie nie zraża, praca jest taka, że trzeba to lubić i zapierdzielać żeby zarobić... Po czasie może jakiś awans? ;) Ogólnie odradzam osobom szukającym pewnego źródła dochodu na już, bo początki są trudne... Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...