Re: Majowo - Czerwcowe Mamusie 2013 (8)
Hej. Muszę się pochwalić, że udało nam się kupić tapety. Także dziękujemy za wszelkie wskazówki. Co prawda szukaliśmy kompletnie innych, w innym kolorze, ale te nam się wszystkim spodobały (nawet synkowi) i tak już zostało. Teraz czekam aż mąż będzie miał urlop, żeby mógł małej pokoik przygotować :)
Byłam też wczoraj w szperku w smyku. Faktycznie 20% mniej od rzeczy przecenionych. I kupiłam kolejne dwie sztuki plus skarpetki ;) I muszę powiedzieć, że tych rzeczy, które kupiłam teraz, na pewno wcześniej nie było. A szperałyśmy we dwie z mamą wcześniej. I przejrzałyśmy tam wszystko kilka razy. I już miałam tam wczoraj nie wchodzić, ale mnie coś podkusiło ;) I jestem bardzo zadowolona, bo znalazłam śliczną sukienusię ;)
A mała, jak w tygodniu rusza się niewiele, tak i wczoraj i dziś daje mocno czadu. Pierwszy raz nie trzeba rąk do brzucha przykładać, żeby zobaczyć, co wyprawia, bo cały brzuch mi faluje ;)
Z bezsennością też miałam problem, ale póki co się unormowało. I tak codziennie wstaję przed 7, a czasem kilka minut po 6, bo synek tak wstaje. A w ciągu dnia szkoda mi spać. Także jestem wdzięczna za możliwość spania w nocy. W ciąży z synkiem po nocach książki czytałam, bo spać nie mogłam ;)
Udanej niedzieli Wam życzę :)
0
0