Majowo - Czerwcowe Mamusie 2013 (8)

Założyłam nowy wątek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Majowo - Czerwcowe Mamusie 2013 (8)

Ja po glukozie, miałam 3 pomiary: zaraz po przyjściu, potem po godzinie i po 2 godzinach. Najważniejsze, że to już za mną- ale przyjemne to nie było:/

Ja to raczej zawsze w długim rękawie chodzę- lubię ciepło.

Moseka, ta zawieszana półka to bardzo fajna, nieduże półki gwarantują, że będziesz dobrze widziala, co masz w każdej. U mnie za mało miejsca w szafie dla takiego rozwiązania, ale też coś dodatkowego muszę wykombinować, bo się nie pomieścimy...

a ja wymyśliłam co zrobić, żeby nie kupować komody, która będzie nam potrzebna tylko przez rok, do póki nie zrobimy małej pokoju ;)
W ikei znalazłam coś takiego : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10185588/ - w szafie mamy pełno miejsca do wieszania, ale tylko jedną wolną półkę - niby długa, ale boję się że może miejsca zabraknąć, kupimy takie dwa albo trzy regały i będzie full miejsca dla małej, za 45zł a nie 450zł XD

ja się tak zastanawiam czy nie wybrać się do c&a na dziecięce ubranka bo na stronie mają naprawdę cudaśne rzeczy, ale trochę drogie niektóre. przy jednym to ok a przy dwóch każdy grosz się liczy

jutro zaczynamy przygotowania do zrobienia garderoby :)

Ja jestem straszny zmarźlak.. zawsze mam na sobie coś na długi rękaw :P mam cieniutkie sweterki i jakoś dziwnie bez nich :P

Ja jestem zmarźlakiem, lubię ciepełko w ciągu dnia, ale mimo to przed spaniem wietrzymy.

Dziś od rana leżę w łóżeczku i odpoczywam, bo się wczoraj nachodziłam i myślałam, że dostanę kota tak się wieczorem źle czułam.
Muszę tylko wyskoczy na zakupy, ale to tylko na chwilkę:)

20 stopni to temperatura na sweterek? Ja przy takiej i bez ciąży biegam bez rękawów i często mi za ciepło :p Całą zimę spaliśmy przy otwartym oknie i zakręconym kaloryferze, dopiero niedawno jak się przeziębiłam to zgodziłam się zamknąć. Nie cierpię upałów :p

moseka ja zawsze przed spaniem staram się wywietrzyć pokój i tak spada temp. do 17-19st. mi to odpowiada i jest w sam raz a i tak mąż mnie jeszcze w nocy przykrywa bo mi gorąco! a jemu zimno i się biedak męczy ;p

moseka ja zawsze przed spaniem staram się wywietrzyć pokój i tak spada temp. do 17-19st. mi to odpowiada i jest w sam raz a i tak mąż mnie jeszcze w nocy przykrywa bo mi gorąco! a jemu zimno i się biedak męczy ;p

ja się dziś gotuje.. strasznie mi gorąco i duszno... mąż chodzi w bluzce na długi rękaw a ja w bezrękawniku.. w domu jak zawsze 20stopni, więc powinnam mieć na sobie chociaż sweterek, ale nie... siedzę przed laptopem i jest mi gorąco.. już drugi taki dzień :/ dziś na balkon wyszłam w krótkim rękawie żeby pozbierać zabawki psów - w ogóle nie było mi zimno, było przyjemnie o.O'

Zajrzalam dzisiaj do Cocodrillo na Morenie i kupilam trzy sliczne spiochy dla malucha i piżamke dla starszaka. Sliczne wszystko :) Zaopatrzylam sie tez w proszek Dzidzius wiec moze w niedlugim czasie zaczne pomalu rozpakowywac kartony z ubrankami i prac. Caly dzien w pracy, potem zakupy- padam.

Też mi się wydaje, że jest mało informacji. Napisali, że będą informować co i jak:) ja tam się zawsze piszę na takie spotkania, zawsze jakieś oderwanie od rutyny i dla mnie chwila odpoczynku od pierworodnej:P

Jotenka tak coś mało info co będzie na tym spotkaniu ... poczekam na szczegóły i zobaczę :) bo w sumie nie mam planów na 10-tgo ;)

kurcze poszłabym ale ta niedziela nie do końca mi pasuje ;/

w smyku od dzis do niedzieli dodatkowo -20% na rzeczy z wyprzedaży ;) ja dostałam sms z kodem, ale wsumie nie musiałam go podać bo pani mi nabiła to minus 20. także jakby któraś chciała kod to podam na prv ale tez pewnie sprzedadzą bez kodu bo to ta babka coś sama wpisywała, więc może kod jest jeden dla wszystkich :)

Jotenka, dzięki za info - ja lubię takie spotkania :) też się zapisałam :)

Dla chętnych na spotkania brzuszkowe:) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=518800334838223&set=a.154553587929568.42249.136674393050821&type=1&theater

http://ladymama.pl/members/home

Natknęłam się właśnie:) 10.03.2013 w Sopocie:) Ja się zapisałam

http://www.dlarodzinki.pl/ciaza-i-porod/ciaza/dziecko/wyprawka-dla-dziecka-czego-nie-kupowac-dla-niemowlaka,226_3997.html

też mam już cały dom przewietrzony, w końcu po długim czasie przyjemne powietrze w domu :)
i podłogi wszystkie pozmywałam, wcześniej byłam w mieście na zakupach i normalnie padam na twarz a tu jeszcze obiad do zrobienia ;/

My dziś ponad 2h na dworze, ale gani, nie martw się - wygląda lepiej niż jest w rzeczywistości - u nas łeb urywa :p Teraz padam, nie chce mi się nawet ogarnąć syfu dookoła :p
Też wietrzę, nie cierpię z zamkniętymi oknami siedzieć!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

u nas słabo wieje :) ja wietrzę ! wreszcie mam okazję :)

Inne tematy z forum

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...