Re: Majowo - Czerwcowe Mamusie 2013 (8)
ale stokrotka przyznasz, ze wciagajaca ksiazka :)
noo buzz jest bardzo maly:) ale o to mi chodzilo. mam male mieszkanko i nie mam za bardzo gdzie trzymac wozka, do tego zarowno mutsy jak i phil&teds byly dla mnie za wielkie i mialam problem wrzucic je do bagaznika, a ten jest maly i lekki, rozklada sie jedna reka a to tez wazne, bo pamietam jak wrocilam kiedys ze szwecji i niestety nie dostalam wozka przy samolocie tylko wyjechal na tasmie. pomijam fakt, ze nioslam 15kg spiace dziecko na rekach przez 15 min i plakalam juz z bezsilnosci to jak juz wreszcie ten wozek przyjechal to musialam go sciagnac z tej tasmy i rozlozyc, zeby polozyc Mikolaja i lapac walizke :/ nikt sie nade mna nie zlitowal i nie pomogl. masakra. jakas starsza parka do mnie wkoncu podeszla i sie zapytala jak mi pomoc- to stwierdzilam, ze najlepiej jak pani potrzyma tego spiacego dzieciaka, bo zanim jej wytlumacze jak sie rozklada wozek to nastepna godzina minie. az teraz sie wkurzam jak sobie przypomne. wrrrr
takze w buzzie dla mnie wazne ze tak latwo sie rozklada, bo ja sama z dzieciakami duzo bede podrozowac.
zreszta i tak na wiosne za rok planuje nowy wozek, wiec ten to i tak tylko z gondola chyba bedzie, wiec moze byc i maly :)
a no i przednie kolko jest piankowe, tylne sa pompowane :)
0
0