Majsza krytyńczna

jak by kto przeorał i przekapał internet to by nic pewnego nie znalazł
a jednak

w ostatni piątek miesiąca, tj. jutro, jak co miesiąc, o 18tej, jak co miesiąc, spod SKM Gdynia Główna, jak co miesiąc, ruszy Gdyńska Masa Rowerowa

pogoda niebrzydka, czemu by nie przybyć i nie zobaczyć? masowo nie będzie, jak będzie z 10 rowerzystów to będzie sukces. przybądz, wesprzyj nas, bo zamieramy, to jest skowyt o TWOJĄ pomoc :-(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: majsza krytyńczna

10 osób wow, powinniście się przemianować na "stan krytyczny". Skoro tak mało zainteresowanych to moze warto wyciągnąć wnioski?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może przesadziłem, bo na profilu FB chwalą się, że będą jacyś obcokrajowcy z kilku krajów, więc może jakoś dociągniemy do 15-20 ludzi

A wnioski? Czy mogą być takie, że tu wszyscy mają wszystko w d*pie i że najwiecej "emocji" i najdłuższy flejm jest w tematach komercyjnych usług typu plecenie, zakupy i drogi, których jakowiś ONI nie załatwili?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A może po prostu tu rowerów dosiadają również ludzie, którzy zamiast siedzieć na d*pie przed komputerem wolą się gdzieś ruszyć na weekend? I dodatkowo są wkurzeni, że właśnie w taki dzień zostaną zablokowane ulice koło DWORCA?

Nie wiem kto wpadł na ten idiotyczny pomysł, by robić takie masy akurat w piątek - dzień wyjazdów. Nic dziwnego, że nikt nie przychodzi, skoro pogoda tak zachęca do dalszych wyjazdów...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

no faktycznie NIKT nie ma czasu
(było nas ~40, najwięcej od dość dawna)

a skoro przedpiśca zawłaszczył nazwę
i uważa, że rowerzysta to taki co wozi rower samochodem
to ja NIE jestem rowerzystą

dziękuję wszystkim, którzy się stawili
(a było szczególnie wiele arcyładnych dziewczyn)
dzięki Wam wszyscy bawiliśmy się setnie i w dobrej sprawie
kto wie, może jakoś przetrwamy i coś zmienimy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak, jak się gdzieś wiezie rower to się nie jest już rowerzystą.

Wiesz, czasem się jedzie w konkretne miejsce pojeżdzić, a to konrkretne miejsce bywa kilkadziesiąt-stokilkadziesiąt km za miastem. Razy dwa bo jeszcze powrót.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"kontenerowiec" - statek do przewozu kontenerów
"żaglowiec" - statek do przewozu żagli
"rowerzysta" - szofer wiozący rower
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Majsza krytyńczna

To ta sama masa krytyczna, podczas której nagrano wyprzedzanie kolumny rowerów przez auto i autor chyżo poleciał na Policję w celu złożenia donosu ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...