Makijaż bardzo problemowej cery...

Temat dostępny też na forum: Wesele
Hej, macie może jakąs sprawdzoną osobę do robienia makijażu? Mam potworną cerę - nigdy nie wiem co i gdzie się pojawi, jeden wysyp trądziku się nie zaleczy a drugi sie pojawia..." To po tacie mam:p". Potrzebuję super, hiper zdolnej makijażystki, która ogarnie ten temat, bo mam ciarki na plecach, gdy pomyślę jak ja będę wyglądać....Pomóżcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Makijaż bardzo problemowej cery...

Witam, jestem wizażystką i kosmetyczką.Myślę,że bez położenia bardzo kamuflującego makijażu niemożliwe jest zakrycie niedoskonałości cery, ale to też nie będzie naturalnie wyglądało.Na te i inne problemy skóry twarzy i nie tylko twarzy doskonały będzie głęboki peeling Bio-Greens Anny Lotan zrobiony jak najszybciej, bo działa on w rozciągnięciu czasowym na regenerację skóry, na poprawę jej kolorytu i jego wyrównanie, jak rownież likwiduje stany zapalne trądzikowe.Wystarczą dwa zabiegi, aby widzieć spektakularne działanie.Zapraszam na bezpłatną konsultację, moja strona http://www.rozany-ogrod.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Makijaż bardzo problemowej cery...

Witam,
jestem wizażystka w kilkuletnim stażem, specjalizuję się w profesjonalnym kamuflażu. Pracuję na specjalistycznych produktach mineralnych stworzonych do problemowych cer, które przykrywają wszystkie niedoskonałości nie obciążając cery, dzięki czemu nie ma efektu sztuczności nawet w świetle dziennym.
Jeżeli chce Pani zobaczyć efekty kamuflaży to proszę o maila, wyślę zdjęcia.
Zapraszam również na moją stronę internetową.
pozdrawiam, AJS Visage Agnieszka Skrzyńska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1