Makijaż permanentny

Witam.

Kobietki zwracam się do Was z prośbą o polecenie jakiegoś salonu, w którym mogłabym zrobić makijaż permanentny brwi :)

Głównie interesują mnie opinie wraz ze zdjęciami na e-maila Pani Agnieszki Ucińskiej i Pani Beaty Sasin :)

Jeżeli chodzi o Panią Agnieszkę to wykonuje makijaż chyba tylko metoda klasyczna, która nie do końca mnie przekonuje.

Natomiast na temat Pani Beaty nie mogę znaleźć zbyt wiele opinii ani efektów Jej pracy.

Oczywiście jestem otwarta również na inne propozycje :)
Z góry dziękuję za odpowiedź.

mój e-mail: muaaah@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Makijaż permanentny

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/makijaz-permanentny-brwi-cieniowanie-wykonywane-profesjonalna-maszyna-ogl4915070.html

świeta kosmetyczka super wykonanie makijazu permanentnego brwi - uzyskałm brwi bo wcale ich nie miałam szczerze polecam

nim zdecydowałam się odwiedziłam wiele miejsc a dopieo tu odnalazłam to czego szukałam zarówno pod względem profesjonalimzu, zasd higieny, wyobraźni o tym , co sie robi

Justyno, zdecydowalas sie? masz jakies zdjecia prac p. Beaty Sasin?

Witam
Polecam znaną linergistkę Panią Bożenę Smal, zwoje zabiegi wykonuje również w moim gabinecie , http://www.rozany-ogrod.pl.Zdj swoich prac ma do wglądu.

witam jestem stylistka paznokci infryzjerka polecam ci zdecydowanie agnieszke ucinska nie mam fotek ale mam niejedna klientke ktora robila i niej makijarz permanentny. p.agnieszka robi to rewelacyjnie sama nie poszłabym do nikogo innego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,
ja także podczepiam się do wątku. Interesują mnie najbardziej prace Pani Agnieszki Ucińskiej, wiem że wykonuje brwi także metodą włoskową i najbardziej interesowałyby mnie zdjęcia wykonanych prac-wiem że Pani Agnieszka takowych nie posiada dlatego zdaje się na was dziewczyny :)

Inne tematy z forum

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...