Makijaz permanentny

Hej Dzieczyny :)
Czy moze ktoras doradzic w ktorym salonie zrobic taki makijaz? Glownie chodzi mi o okolice Gdynia - Rumia - Wejherowo. Jestem na swieta w swoim kochnym domku na trzy tygodnie wiec chcialabym taki zabieg wykonac i najlepiej odrazu zmiescic sie w tym czasie na poprawke :) Glwonie chodzi mi o makijaz powiek a wiec pogrobiona kreska gorna plus bardzo delikatna dolna... chociaz kto wie moze skusze sie na cos wiecej... tak to juz jest z tymi babami :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Makijaz permanentny

Zapraszam do Sopotu -centrum,kreski na powiekach można obejrzeć na moich powiekach,co jest najlepszą rekomendacją prac mojej linergistki.
tel 503176037

Pani Danusiu a jest moze jakas dtrona internetowa? Bede w Polsce przed sama wigilia do 5stycznia wiec chaialabym zalatwic w tym czaise odrazu poprawke :) moze jakies zdjecia na meila moglabym otrzymac? :)

Witam, w czwartek będę coś więcej wiedziała na temat możliwości przesłania do Pani prac p.Bożeny Smal, ewentualnie prześlę ( proszę podać swojego maila ) zdjęcia kresek na oczach moich i koleżanki, ewentualnie jeszcze jednej pani.Na mojej stronie póki co niestety nie mam wklejonej tej usługi, ani też zdjęć, co muszę zrobić jak najszybciej.
Jeśli chodzi o poprawki nie zawsze jest taka konieczność ich robienia, tym bardziej,że Pani wyjeżdża, a robi się je po zupełnym zagojeniu się naskórka, a to trwa 26-28 dni.W razie czego podaję jeszcze adres mojej strony, gdzie jest poczta i można się przez nią kontaktować.
http://www.rozany-ogrod.pl/

Inne tematy z forum

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...