Makijaż permanentny

Drogie Panie, poproszę o polecenie profesjonalnego gabinetu, gdzie mogłabym wykonać makijaż permanentny brwi i kreski górnej. Jest ich trochę w Trójmiescie, ale opinie Klientek są zawsze najcenniejsze i wiarygodne. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MAKIJAŻ PERMANENTNY

http://www.studiokosmetyki.net/

Instytut Makijażu Permanentnego
Agnieszka Ucińska

ul. Potokowa 25/16
80-283 Gdańsk
tel. 509 389 489

Jest najlepsza - czas oczekiwania jest bardzo bardzo dlugi ale moim zdaniem warto poczekać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pani Agnieszka nie robi makijażu tylko tatuaż, który nie schodzi. Kreski jak tylko delikatnie powieka zacznie opadać wyglądają brzydko trzeba maskować makijażem pomimo że Pani Agnieszka zapewnia że ma taką technikę, że zawsze w każdym wieku będą wyglądać tak samo dobrze. Żałuję tej decyzji.

Re: Makijaż permanentny

Polecam Anie,
Prosze wpisać w wyszukiwarke fb " Makijaz permanentny Anna G"
Robiłam brwi metodą ombre i wygladaja super, tak jak makijaz permanentny powinien wygladać a nie tatuaz... polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam z czystym sumieniem Panią Natalię Grobosz. Wpisz na FB "makijaż permanentny pieknaodnowa" Jestem baaaardzo zadowolona, jedyna która nie odleciała z cenami ....

Mnie natomiast to jakos specjalnie nie przekonuje. W dzisiejszych czasach zbyt duzy nacisk jest polozony na makijaz .. co pozniej odbija sie negatywnie na stan skory twarzy. Jak juz to stosuje cos bardziej delikatnego by podkreslic rysy twarzy czy tez przedluzyc wizualnie troche rzesy. Najwiekszy nacisk za to klade na moje paznokcie .. sa pewnym wyznacznikiem mozna powiedziec. Na rynku jest bardzo duzo produktow roznych marek .. kazdy znajdzie z pewnoscia cos dla siebie. Mi ostatnio wpadly w oko takie ozdoby - https://www.indigo-nails.com/pl,ozdoby.html ktore mam zamiar zastosowac. Macie moze doswiadczenie w tej kwestii? MIle widziane porady jak sie do tego zabrac :) Pozdrawiam

Re: Makijaż permanentny

Bardzo dobre linergistki w Gdańsku: pani Marta Frej-salon Prestiż, pani Kamila Kierznikiewicz ul. Waldorfa 3 Gdańsk , Studio Blink Gdańsk ul. Do Studzienki 5, pani Klaudia Modzelewska Gdańsk ul. Krokowej Jadwigi.

Jeżeli chodzi o makijaż permanentny to z czystym sumieniem mogę polecić https://www.beautyaddress.pl/ . Właśnie tutaj byłam na tego typu usłudze i szczerze mówiąc efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Warto się tutaj zapisać

Inne tematy z forum

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Sklep Valetta.pl opinie (1734 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...