Makijaż - ranking

kogo polecacie :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Makijaż - ranking

ja polecam mało znanz na weselniku Olimpie Goździewicz, sama wybrałam ja na swój ślub, makijaże ma piekne, a od koleżanki wiem ze są trwałe.

http://www.paradiz.art.pl/

Ja polecam Martę z salonu millenium na św. Ducha!!! Makijaż próbny przetrwał 2 dni i weselny również :-) Jest naprawdę super!!

Ela Skoczeń www.es-wizaz.pl
Elena Stoszek www.elena-wizaz.pl
Ania Stykała www.stykala.pl

Polecam Beate Fryz - a jej dzielo w mojej relacji... Strasznie utalentowana osoba oraz bardzo sympatyczna babka ;-)
www.makeupbeti.com

Tel. Kom.: 0506 490 550
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam Anie Stykałe, malowała mnie do ślubu :)

a ja p. Iwonę Wierzbicką www.saloniva.pl

moj make up slubny
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490.html?hl=englein#hl

603-773-093
iva_studio_kosmetyczne@wp.pl

http://www.studioiva.pl

image

image

image

image

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

rowniez z calego serca polecam Beate Fryz. Bardzo profesjonalna p przesympatyczna osoba.

Ja korzystam ostatnio z usług pani Anny Kardzis. Pierwszy raz malowała mnie w dniu ślubu, a teraz przy każdej ważnej okazji idę do niej, bo po prostu wyglądam super jak mnie wymaluje:) Robię też u niej paznokcie. Dziewczyny spróbujcie, na prawdę będziecie zachwycone.
www.annakardzis.pl

O! Znajome nazwisko. Mnie też malowała do ślubu wizażystka Anna Kardzis. Malowała mnie, moją mamę, siostrę i koleżankę. Każda z nas miała piękny a zarazem inny makijaż. Naprawdę polecam. Tylko trzeba się szybciej umówić bo ta Pani ma dużo zamówień.

jesli ma to byc najlepsza makijazystka, to zdecydowanie Ania Stykała - www.stykala.pl

Polecam....panią Anię z Salonu Urody Bell....http://www.bell-anna.com/...

Zdecydowanie Pani Anna Kardzis. Nigdy wcześniej nie byłam tak pięknie umalowana! To moja faworytka.

Ja po raz kolejny polecam p. Anie Szymczak "L'arte", malowala mnie pare miesiecy temu na wesele znajomych. Makijaz zostal swietnie dobrany do mojej urody i sukienki, byl przy tym trwaly. Poza tym to przeurocza osoba :)

http://www.larte.pl.tl/

Tylko i zawsze Ela Skoczeń!!!! Cudowna i ciepła osoba, rozladowala moj stres i wyczarowala przepiekny makijaz. Malowala mnie bez makijazu probnego, zaufałam w pełni. Nie jestem aktywna forumka, choć czytalam wiele. porad dziewczyn:)))
Groszek krecił film a Błazej Maziarz robił fotki:)))Atmosfera mega, makijaz rewelacja, nie umyłam buzi do poprawin. Przepraszam Elu obiecałam hihi ale makijaż przetrwał nawet okropne całusy wujka :))). Podaje namiary :
Ela Skoczeń www.es-wizaz.pl
Foto www.maziarz.pl
Groszek www.videogroszek.pl
To niesamowita i zgrana ekipa, która pracuje na pełnych obrotach i powoduje maksymalne rozładowanie stresu. Buziaki kochani i dziekuje.

Ja również polecam p. Anię Szymczak. Malowała mnie oraz 3 inne osoby na mój ślub. Makijaże przepiękne i bardzo trwałe. Kępki rzęs rewalacja :)

Witam,
Ja podobnie jak moja poprzedniczka Ola, polecam Panią Anię Kardzis. Korzystałam niejednokrotnie z usług wizażystki,ale nigdy nie wychodziłam,tak zadowolona jak to miało miejsce po wizycie u Pani Ani!!! Poprostu rewelacja, profesjonalizm w 100%,dobór kolorów znakomity.Widać ,że to co czyni Pani Ania, robi to z wielką pasją. Szczerze polecam!!! Dla niezdecydowanych dodam, że nie raz, nie dwa korzystałam z usług p.Ani i za każdym razem efekt był oszałamiający.Naprawdę polecam!!

Polecam swoją

zapraszam do zapytań poprzez moją stronę, link w stopce.
Zainteresowanym udzielę wszelkich info oraz skontaktuje.

Powiem szczerze, że nie znam wszystkich tutaj wymienionych pań ale znam znakomicie panią Anię Kardzis i choć jestem facetem to z czystym sercem mogę polecić jej usługi. Niejednokrotnie miałem okazję oglądać efekty jej pracy, którą wkładała w podkreślanie tego co najpiękniejsze w urodzie mojej żony (a wcześniej narzeczonej :) ). Efekt za każym razem był oszałamiający, a moja żona bardzo zadowolona ze współpracy z panią Anią. Z resztą żeby zobaczyć warsztat pracy pani Ani Kardzis wystarczy odwiedzić jej Atelier lub choćby wejść na jej stronę www.annakardzis.com

Tak, Pani Ania Kardzis to jest to.
Odpowiednia osoba do spraw nadzwyczajnych. Malawala mnie w tym najważniejszym w życiu każdej kobiety dniu. Byłam zachwycona. Zresztą nie tylko ja.
Przyjechała do domu, paznokcie również zrobila. Bardzo sympatyczna i miła osoba.
www.annakardzis.pl
Gorąco polecam.

powiedzcie jaki jeste koszt makijażu u pani Ani?

na stronce www.annakardzis.pl w zakładce "usługi" jest podany cennik:)

Hejka wszystkim.
Ja również korzystałam z usług Pani Ani Kardzis. Moja znajoma makijażystka utknęła za granicą tuż przed moim ślubem i zmuszona byłam zgłosić się do kogoś innego.
Głupio mi było przyznać się przed znajomą ale pomalowała mnie dużo ładniej.
Miła i bardzo sympatyczna Pani. Po za makijażem pomogła mi w kilku innych sprawach. Fryzjerka się nie popisała i byłam bliska rozpaczy ale Pani Ania znalazła na to radę. Przepięła welon, wpięła kilka kwiatów, swoim humorem poprawiła mój. Sprawiła że w tym dniu poczułam się naprawdę wyjątkowo piękna.

to pozostaje mi umówić się na próbny do. p. Kardzis ;) u p. Skoczeń terminy pozajmowane ale mogę zapisać się na listę "oczekujących" co według mnie nie ma sensu bo raczej nikt terminu nie zwolni,pozdrawain

www.makeupbeti.com Beata Fryz
zdecydowanie polecam. zadowolenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

również polecam Beatę Fryz !!

polecam larte;)

ja polecam na milion % Anne Stykałe

http://www.stykala.pl/

Ja polecam Anne Kardzis.

Czy podpisuje się jakąś umowę albo coś takiego z makijażystką?
Moją jest p. Beata Fryz i tylko e-mailowe się umówiłyśmy.
Zastanawiam się dziewczyny jak to u Was wygląda albo wyglądało :D

ja tez sie z moja umowilam na slowo, bez zadnej umowy.

a ja polecam Anię Larte, bardzo ładnie maluje, makijaże z klasą:)

http://www.larte.pl.tl

Nat ja również umawiałam się z Panią Beatą tylko mailowo, kontakt bez zarzutów:)

Polecam Joannę Makowska-Meyer, współpracuję z nią przy sesjach fotograficznych, posiada profesjonalne kosmetyki i co najważniejsze doświadczenie i wiedzę. Jej strona http://pl-pl.facebook.com/makovamakeupartist

Panią Kardzis polecają w dużej większości osoby NIEzalogowane... ;)
A może wypowie się ktoś zalogowany - czy równie zachwycająco? :))

Polecam Elenę. Malowała moją siostrę i efekt końcowy był powalający, nie było osoby, której ten makijaż nie zachwycił. Teraz nie mogę się doczekać swojego makijażu ślubnego wykonanego przez Panią Elenę.

Ja również jestem niezalogowana, ale można rzucić okiem na moją stronę, na niej są również zdjęcia oryginalne ze ślubu i chwilę przed, nie wszystkim jestem w stanie zapewnić tak rewelacyjnego makijażu, ale w większości się mi to udaje.Nie mogę podać telefonów zadowolonych klientek, nie śledzą one Weselnika, więc ....., zerknij na
http://www.rozany-ogrod.pl

Ja polecam Elę Skoczeń:)
Rewelacyjna babka i makijaż:)
Miałam spisaną umowę:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

jaka jest różnica czy ktoś jest zalogowany czy nie?

Jestem zalogowana i polecam p.Anię Kardzis, malowała mnie na wesele przyjaciółki gdzie byłam świadkową.

Ja zdecydowanie nie polecam Panią Aleksnadrę Ruta. Nie wiem jak maluje bo nie zdążyłam się o tym przekonać gdyż umówianie się z tą Panią to jakieś nieporozumienie. Nie mozna się dodzwonić, na maila czekałam ponad 2 tyg, gdzie zaznaczam wpłaciłam zaliczkę. W dniu ślubu nikt nie zaryzykuje umawianie się z taką Panią, bo może po porstu nie przyjjechać, nie odebrać tel. itd Musiałam zrezygnować a pieniędzy nie otrzyamałam..Pani argumentem po 3 tyg było, że nie miała tel..przy takiej pracy z klientami..zdecydowanie nie polecam!!!

Polecam Elene - malowala mnie na wesele przyjaciolki i na pewno bedzie malowala na moje wlasne. jej pomysly i wykonanie sa rewelacyjne!

Pani Anna Szymczak - L'arte profesjonalistka w kązdym calu. Piekny makijaż idealnie dobrany i co najważniejsze wygladał idealnie jeszcze drugiego dnia. POLECAM

anna kardzis!pedzel we wlascieych rekach,malowała mnie siostre i mame.zdjecia w mojej relacji-piatek trzynastego