W grudniu tego roku brałam ślub, miałam umówioną makijażystkę dla mnie i kobiet z najbliższego otoczenia. Po godz. 9:00 otrzymałam wiadomość, że Pani wizażystka nie pojawi się na miejscu ze względu na niesprzyjające warunki atmosferyczne i wyłączyła telefon.. Byłam załamana.. Rozpoczęły się gorączkowe poszukiwania wizażystki, która mogłaby wykonać makijaż choćby tylko mi! Wszyscy mieli zajęte terminy! Jedna z koleżanek wspomniała o Pani Joli- niestety miała już zajęty cały dzień. Po zakończeniu rozmowy byłam załamana.. Jednak po niecałej godzinie P. Jola oddzwoniła do mnie i powiedziała, że myśli o mnie, szkoda mi jej i postara się skończyć szybciej swoją pracę, tak aby do mnie dotrzeć. To było coś niesamowitego! Jedyna osoba, która potraktowała mnie w ten sposób! Udało się, P. Jola przyjechała do mnie i wykonała dla mnie najpiękniejszy makijaż jaki mogłam sobie tylko wyobrazić.. Pomimo mrozu i śniegu makijaż utrzymał się w nienagannym stanie aż do poprawin (myślę że w poniedziałek też by się trzymał, ale nie chciałam już męczyć skóry). Polecam Panią Jolę z całego serca! Wspaniała wizażystka i złoty człowiek!