Malarstwo A.Sylwestrowicz pt. 'OŚ'

Temat dostępny też na forum: Malarstwo A.Sylwestrowicz pt. 'OŚ'
Wystawa malarstwa Arkadiusza Sylwestrowicza pt. „OŚ” przedstawia nam cykl obrazów stworzonych w latach 2004-2008. Koncepcja obrazów jest oparta na osi kompozycji malarskiej.Wystawie towarzyszy dźwięk autorstwa Jacka Grudnia. Kompozytor wykorzystał algorytmy transformacji fal elektomagnetcznych przetworzone przez dr Roberta Barańskiego według kompozycji i faktur obrazów.Wystawa ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to jest malarstwo...

Jak to jest malarstwo, to ja tez moge zostac artsytka... pozal sie Boze, malarz zrobil sobie wystawe z kwadratow...
niestety wernisaż byl równie biedny jak i sztuka, organizatorzy rozlali między sobą butelkę wina, a reszta gości, którzy przyszli pogratulować z kwiatami musieli sie zadowolić pustymi kieliszkami przy dźwiękach psychodelicznej muzyki... ALE WYSTAWA JEST!!!

A mi Pan Sylwestrowicz zrobil korekte...

Chetnie poznalbym ta "przyszla artystke",ktora wpisala swoja opinie o wystawie ponizej.Pochodze z Opola i niestety nie bylo mnie na wernisazu.Mimo tego wlascicel galerii Pionowa przeslal mi na skrzynke e -mailowa fotki z wernisazu...Pan Arek doszedl juz malarsko tak daleko. to pisalem ja:przyszly historyk sztuki i malarz

Inne tematy z forum

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (19 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

TEDxGdańsk (7 odpowiedzi)

TEDxGdańsk to całodniowe doświadczenie na żywo, stworzone dla osób ciekawych świata, nowatorskich...

TEXOM Mistrzostwa Polski par klubowych (12 odpowiedzi)

Wielkie żużlowe ściganie na początku kwietnia! Texom MPPK w Wielką Sobotę w Gdańsku. Poznaliśmy...