Malego kotka

Malego kotka
Malego Kotka 3\4 miesiace- przyjme koloru szaro bialego potocznie zwane whiskas jak z tej fajnej reklamy

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowiek, jeśli szczerze chce przyjać zwierzę i poprawić jego byt, nie...

wydziwia co do jego maści itp. Tutaj typowe "widzi mi się" dodającego ogłoszenie. Może jeszcze rasowego??? To tak cholernie sztuczne, że aż niedobrze się robi. Tyle kociaków jest do oddania w schroniskach i także tutaj w innym dziale, a Ty chcesz kotka jak z reklamy whiskaka..... Porazka

malego kotka

zenada czy ty siebie slyszysz wstyd

a ja wlasnie takiego mam i oddam w dobre raczki

tak sie sklada ze mialam takiego kotka znalazlam go na klatce pytalam czy ktos by go nie przygarnal jeden chlopak szukal kotka ale czarnego kazdy ma jakies marzenia swoje... takze dwa powyzsze komentarze sa nie na miejscu jak masz ochote mozesz przygarnac wsz ystkie koty z miasta lacznie z chorymi im tez nalezy sie opieka. ps kotek trafil juz do tego pana dziekuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty nazywasz to marzeniami??? Jak ktoś kocha zwierzęta i chce jakieś przygranąć/za darmo/

to nie wydziwia, bo nie o maść Mu chodzi!!!!!! Nie na miejscu to jest Twoje gówniarskie podejście. Dziecko też jak urodzisz to powiesz "nie, ma inny kolor włosów niż bym chciała, więc go nie chcę". Takie rozumowanie ludzi, którzy żyjące zwierzęta mają na nic.