Małgorzata - ocena
Moim opiekunem, podczas całego etapu związanego z najmem mieszkania, była Pani Monika Estrop. Pani Monika działała na zlecenie wynajmującego, który miał swoje oczekiwania względem osób, które zamieszkają w jego lokum. W teorii nie wszystkie spełniałam, jednak w praktyce wyglądało to inaczej. Pani Monika okazała się być świetnym słuchaczem oraz specjalistą dostrzegającym perspektywę drugiej strony. Świetny negocjator, który zadbał o interes i wynajmującego I najemcy. Przeprowadziła mnie przez cały proces związany z najmem płynnie - właściwie wszystko o co zawsze musiałam pytać, tutaj zostało podane mi na tacy. Słowo profesjonalizm jest mocno uogólnione, jednak w tym przypadku to jest właśnie to, co zdecydowanie w punkt określa podejście i zaangażowanie Pani Moniki. Dzięki pracy, którą wykonała i zaufaniu, którym mnie obdarzyła mieszkam teraz w przepięknym miejscu. I ja i właściciel mieszkania nie mieliśmy wątpliwości na końcowym etapie, że Pani Monika nie bez powodu umożliwiła nam finalizację tej transakcji. Osobiście jestem zachwycona i nieskromnie stwierdzę, że żaden agent tego nie przebije.