Jak bardzo leniwym i opieszałym trzeba być by nieustannie szukać wymówek.Recepcja niemiła,bo podłoga zniszczona,bo prysznice brudne,bo trenerzy blee:)Pamiętajmy,że niechęć jest zjawiskiem negatywnym. Domena malkontentów. Ludzi sfrustrowanych.Ale po kolei.Recepcja:młode, miłe i do tego ładne dziewczyny.Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie zamieniłby ich na panie+80:)Szatnie?Tak jak w większości obiektów sportowych Prysznice brudne?Nie przyglądałem się za pomocą lupy.Zresztą służą one odświeżeniu a nie do przerabiania nowych pozycji z kamasutry;)Podłoga zniszczona?Nie jest to moze podłoga z MGM w Las Vegas .Rozumiem,że część kobiet chciałaby jeszcze mieć rozłożony czerwony dywan.Instruktorzy mają rzetelną wiedzę,co nie we wszystkich siłowniach jest normą.Do tego sympatyczni i pozytywnie nastawieni do ludzi.Instruktor podrywa Dziewczyny?Problem byłby gdyby podrywał facetów:)Instruktorka czyta książkę?To chyba dobrze,ze Dziewczyna poszerza Horyzonty.ogólnie miałem do nich 3000 pytań i na każde otrzymałem satysfakcjonującą odpowiedź.Za głośna muzyka?StaćCie na karnet to i na najtańszy odtwarzacz mp3 równiez.Wrzuć Bit dla Swoje serducha i zapieprzaj.Pozdrawiam. Entuzjasta życia:)Tyranozaur