Malzenstwo naciagaczy !!!!!!!!!

Witam , czy zna ktos moze kobiete okolo 35-40 lat krotko scieta , dosc otylą, wraz z mezem okolo 180cm ciemnej urody . Oglaszaja sie na trojmiasto. Pomagamy.pl . Mowia ze potrzebuja pomocy , zywnosc itd . Ale nie moglam doprosic sie adresu aby zawiezc zakupy , wiec zaprosilam do domu i wreczylam je u mnie , za kazdym razem pytajac o adres nie chciano mi go podac , pani odpowiadala wymijajaco albo ciagle niby byla w poblizu , albo maz podejdzie . W efekcie powiedzialam ze nie bede pomagac jak nie moge zawiezc osobicie i upewnic sie czy pomoc trafia w dobre rece , babka sama sie przestala odzywac . Byla dosc inteligentna osoba dlatego nurtuje mnie pytanie ile osob tak naciagneli . I odrazu przestrzegam , szkoda czasu i pieniedzy na oszustow.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Malzenstwo naciagaczy !!!!!!!!!

najśmieszniejsze są te ogłoszenia gdzie ludzie podają nr konta, trzeba być czujnym. śmieszne są również ogłoszenia o pomoc w prostowaniu zębów, albo kobieta po urodzeniu i wykorzystaniu macierzyńskiego nie chce wracać do PRACY bo chce dziecko wychowywać i prosi o jakąś tam pomoc, inni to by wiele za tą pracę oddali.albo ludzie którzy mają swoje własnościowe mieszkanie ale mają kredyt na 30 tys i chcą by ludzie pomogli im go spłacić. bezczelność. jest wiele osób potrzebujących ale i wielu naciągaczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....