Mam już dość!!!!

Temat dostępny też na forum: Towarzyskie
Ale mam dzisiaj ciśnienie...i to na wszystkich i wszystko.Drażni,denerwuje i wkurza mnie wszystko co się w okół dziej i co sie mówi.A najgoresze w tym wszystkim jest to,że siedzę teraz w pracy do 20:00 i chyba się pochlastam.Tak dla sprostowania to okresu nie mam i nie zbliza mi się!!!
Nie wiem co mi jest?!!!Raptem włączyła mi się taka agrsja,że aż szok.Głowa mi peka od tego wszytkiego i muszę z siebie gdzieś to wyrzucić,więc wybrałam forum-sorrki :/
Jestem wściekła....ale chyba na mojego chłopaka.Nie powinnam właściwie,ale to we mnie siedzi.Nie chcę z nim na ten temat rozmiawiać,bo to właściwie moja wina że się na niego wkurzam.Ale to mnie przerasta i nie daje sobie rady.Uhhhhhhhhhhhh......jestem tak zła,że chyba eksploduję.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mam już dość!!!!

hmmm..............moze to taki dzien nerwowy bo ja sie wlasnie kloce z domownikami, a zaczelo sie od tego ze nie chcialem zjesc obiadu :P wiec przetrwaj dzisiaj, a jutro bedzie lepiej :D

idź do kibelka i pokrzycz sobie...........moze to pomoże:)
ja zazwyczaj jeszcze kopię w drzwi i demoluję co w ręce wpadnie:)))

ps. żartowałam:)

Ona ma tak zawsze jak musi pracowac w sobote lub w niedziele.
Wiadomo,faraonowa.

Ale mi humor poprawiłeś :))))Piwerwszy mój uśmiech od kilku godzin :)Dzięki.A co do wcześniejszych wypowiedzi to juz wykrzyczałam się w toaleci,ale bez demolowania,jedynie kopanie w ściany.A tak w ogóle to minie,tylko nie wiem kiedy.Głowa mi od tego pęka!!!!Zobaczymy co bedzie jutro :))Wiem,ze mam wolne i nic poza tym.

Pozdrawiam :)))

Moje sa ladniejsze.
image

Chciałbyś co...... ;)

pokombinuj co ci uspokaja i zrob to .tak aby inni natym nie cierpieli

Proponuję w takim celu szkolenie napadowe. Mialam takie dzisiaj, kurde tam to adrenalina podskakuje jak Ci lufe do głowy przystawiaja i przeklinaja cie. Polecam :)

chcesz nef to ci moge przystawic lufe do głowy...jesli to pomoże to moge nawet przystawic ci co innego do głowy...cos bardziej sexi ;)..

Chiev ale pojechałeś...

nef sie wcale nie obrazi a boję sie czy czasem nie zechce ;)...

hehe

a co? raz się żyje, no nie, Chiev???;)))

OK Chiev,tym razem się nie obrażę ;) Aż tak mnie nie znosisz,że chesz mi lufę przystawiać do głowy ;)) ????
Co do tej drugiej propozycji to niestety,ale muszę Ci odmówić.W chwili obecnej mam mi kto przystawiać co innego do głowy.
A to czy chciałabym czy nie (co do Twojej propozycji) to sam się domyśl :)

Pozdrowionka

gosh ! co za niemoralne propozycje ............ nono :P

Eve napisał(a):

> Chiev ale pojechałeś...

pomyslałem i w zasadzie to tobie eve tez moge przystawic lufe do głowy jak to ci sie tak podoba...nawet zabluznie..;) a co tam..;)

hehe Chiev zabawny jesteś naprawdę, roześmiałam się.... hehe ale raczej podziękuję za ofertę. Jak będziesz miał coś innego to daj znać hehe

"raczej podziekuje" czyli tak do końca nie jestes zdecydowana czy byś sie "raczej" nie zapisała na te grożbę z lufą ??? ';)

czy słowa :

" Eve napisał(a):

Jak będziesz miał coś innego
> to daj znać hehe

sugerują np. siekierę ? patyk ? nóż ? bo jak wiesz albo nie wiesz bo nie czytałaś postów duuuzo starszych noży ci u mnie dostatek (chive kershaw to też nóż;) )...

a moze chodzi o cos zupełnie innego niz przystawianie ???

chiev napisał(a):

> a moze chodzi o cos zupełnie innego

Chiev, potrzebujesz pensete do tej lufki?

Już poczęści się wszystko wyjaśniło.Ale co do tej sprawy przez którą wpadłam w szał to właściwie tylko i wyłącznie moja wina.to ja nie potrafię sobie poradzić z pewną sytuacją w stosunku której powinnam się wykazać dorosłośćią.Ale nie potrafię i to mnie boli,a najgorsze że nie tylko ja prz tym cierpię.
Chyba muszę wybrać się do psychologa :/

Chiev wolę aby mi nic nie przykładano do głowy. Mam taką pracę, że i tak jestem na codzień na to narażona... więc spasuję z Twoją propozycją a pisząc żebyś dał znać jak będziesz miał co innego to chodziło o jakieś inne propozycje, mniej drastyczne hehe :)

Eve,to ty Chieva nie znasz chyba :) On i mniej drasytczna propozycja,hahaha.Jak nie sexikstowska to jakaś dwuznaczna ;)
Aczkolwiek jakbys miała ochotę to spróbuj :))) może okazałoby się,że zamiast bólu sprawiłby Ci wielka przyjemność ;)

Cały czas mie to coś trzyma :( Nie wiem co to jest???nic mi się nie chce i tak szczerze pisząc to nawet nie mam ochoty z nikim gadać.Najchętniej w ogóle bym się nie odzywała...do nikogo!!!!!!nie mam potrzeby gadania z kimkolwiek.Mam wrazenie jakby moje problemy mnie przerastały.Oczekiwania wobec mnie są takie,że trudno mi im sprostać.I nie dlatego,że czegoś nie chcę robić,ale dlatego że to mija się z moim JA.
Jestem typem osoby która nie znosi mieć coś nakazywane.Wywierania na mnie presji też nie nawidzę.Ale jak powiedzieć komuś o czymś co dla mnie jest ważne,a ta osoba tego nie zrozumie i jeszcze przetłumaczy to na swoje?Czy w ogóle jakakolwiek rozmowa na temat tego co mnie gryzie i co ja czuję ma jakikolwiek sens skoro pewnie i tak nie odniesie żadnego skutku,a będzie być moze tematem wypominań przy najblizszej okazji.
Wiem,że związek jest polem kompromisów i w ogóle.....ale to wszystko mnie chyba przerasta.To dorosłe życie z którym sobie chwilowo rady nie daję.

PS.A może mam jakąś deprechę :(((( ????

nefretete23 napisał(a):

.Ale jak
> powiedzieć komuś o czymś co dla mnie jest ważne,a ta osoba tego
> nie zrozumie i jeszcze przetłumaczy to na swoje?Czy w ogóle
>
napisz list , do tej osoby ..podrzuc na przyklad razem z kanapkami na drugie sniadanie

Rzeczywiście go nie znam. Ale ma charakter i upodobania facet hehe

Oj ma :))) i jedno i drugie :))

Dzięki....pewnie kiedyś to zastosuję :))Nawet nie głupi pomysł.Ale na szczęście takie milczenie i w ogóle wyszło nam chyba na zdrowie,bo już jest ze mna trochę lepiej :))))

ej...co mnie tu obgadujesz nef ??...jak masz doła to czemu nie wyslesz mi smsa :przyjedz do mnie chiev i pociesz smutna nefretete " ??
co prwda ulicy nie znam ale gdzie skrecic pamietam ;).

O rany Chiev......może nie tak puplicznie :/ W chwili obecnej jest to nie możliwe i ty wiesz dlaczego.Jak coś się zmieni to z pewnością dam Ci znać.

Pozdrowionka

PS.Pamiętasz jeszcze w ogóle jak wyglądam????

pamietam...chuda,wysoka,z niezłym biustem i małym psem...dośc ładne oczy ale za boga nie wiem jakiego koloru...no i nie miałas grzywki jak żrebak z forum..

Hahaha...
Nefretete, napisz teraz jak chiev wygląda, bo ja za cholerę nie pamiętam.:/

wystarczy, że ja ciebie pamietam...ale chyba juz cie zdązyłem wyidealizowac przez ten rok cożesmy sie nie widzieli...;))) ;(((

Wzrostu takiego se....budowy,no powiedzmy całkiem fajnej,nogi proste i owłosione,koloru oczu nie pamiętam niestety.Ale całkiem całkiem facet do rzeczy :)))))))))
Bardziej interesowo mnie to co mówił niż jak wyglądał.A mówił wiele ciekawych rzeczy ...no i oczywiście mi dokuczał :)Ale to było bardzo miłe spotkanie :))))

A włosy?? A kształt czaszki(jesli nie ma włosów,)))???
A dłonie??? A usta?? Nos??
Wzrost?? Waga???

Koloru oczu nie pamiętasz????Czarniutkie!!To na coś Ty patrzał wtedy???
Oj Chievku,Chievku.....reszta się zgadza ;)

nef..nie reklamuj mnie tak bo sie potem nie opedze od małolatek...;)...oczy mam niebieskie.oba.