Mam pare pytan :-)

1. "Całość wpisowego (opłata startowa + dodatki) proszę wpłacić przy zgłoszeniu. Koniecznie proszę załączyć kopię dowodu wpłaty wpisowego. Bez niego zgłoszenie nie jest ważne." => Jezeli zglaszam sie przez internet to jak moge zalaczyc kopie dowodu wplaty?
2. Jak dziala ta znizka pkp? (przyjezdzam na msce pochodze sobie ze 100km i dopiero dostane bilecik ze znizka, czy jak?).
3. Ktorego dnia i o ktorej godzinie pan sedzia mowi "start"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mam pare pytan :-)

1. po prostu po wpłacie dostajesz kwitek i wtedy robisz skan i wysyłasz go wraz ze zgłoszeniem, pamietając że orginał nalezy wziąść na Harpa w razie gdyby były jakieś problemy.
2. zniżkę dostajesz pocztą przed harpem, jakieś pare dni przed :) bedzie ona wypisana, ale pamiętaj o wpisaniu swoich danych osobowych na tej kartce i ta kartka jest ważna z twoim dowodem osobistym, zniżka to 50%, niekiedy tak jest że konduktory pierwszy raz spotykają się z taką zniżką, ale się nie przejmuj ty masz ją w pozrądku w razie jakiś kłopotów :)
3. start jest w piątek 15 pażdziernika o 21:00, ale zazwyczaj są wcześniej przemówinia i ofizjalne otwarcie więc może się jakieś 10 minut przedłużyć i potem cza jeszcze odebrać mape, bo mapy są rozdawane zaraz przed startem czyli o 21:00 więc na trase wychodzi się ok.21:15, ale nie ma się co przejmować masz jeszcze potem 23:45 na pokonanie trasy :)
pozdrawiam i do zobaczenia w Kościerzynie

żelu napisał(a):

> 3. start jest w piątek 15 pażdziernika o 21:00, ale zazwyczaj
> są wcześniej przemówinia i ofizjalne otwarcie więc może się
> jakieś 10 minut przedłużyć i potem cza jeszcze odebrać mape, bo
> mapy są rozdawane zaraz przed startem czyli o 21:00 więc na
> trase wychodzi się ok.21:15, ale nie ma się co przejmować masz
> jeszcze potem 23:45 na pokonanie trasy :)
> pozdrawiam i do zobaczenia w Kościerzynie

w celu sprostowania mapy sa wydawane okolo 2-3 minut przed 21 wszystkie przemowienia sa takze przed rozdaniem map !! o 21 jest oglaszany start

no tak, masz troche racji, że mapy sa rozdawane 2-3 minuty przed, ale jest rozdawanie map jest bardzo haotyczne, bo pierwsi dostaną równo 21:00 ale ten ostatni już 21:10, bo niemożliwe fizycznie jest by każdy dostał w tym samym czasie mapę :) pozdrawiam Internaute :)

a w Bytowie, to najpierw był start a potem dopiero rozdanie map !! więc chyba mam troche racji :)

W Bytowie najpierw część uczestników wyrwała dziewczynom rozdającym mapy z koszyków, potem część (map) wróciła do koszyków i dlatego przy niektórych koszykach mogło się zdarzyć, jak mówisz.

Grzesiek PoMaH napisał(a):

> W Bytowie najpierw część uczestników wyrwała dziewczynom
> rozdającym mapy z koszyków, potem część (map) wróciła do
> koszyków i dlatego przy niektórych koszykach mogło się zdarzyć,
> jak mówisz.

ludzie bo jak byscie sie ustawili wedlug kolejnosci numerow tak jak to Kieronik imprezy i Sedzia glowny mowili to byscie rozdanie odpowiedniej liczby map jest mozliwa w 2-3 minuty !! wiec to nie wina organizatorow tylko wasza bo nie stosujecie sie do zalecen organizatorow

tak samo radze przed startem czytac regulamin tras !!