Mam zapytanie

Temat dostępny też na forum: Hydepark
Jak moge ostrzec o pewnej firmie na trójmiescie tak abym nie mial problemu z prawem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Mam zapytanie

właśnie ja też chcę wiedzieć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki problem z prawem? Każdy ma prawo wyrazić własną opinię o danej firmie a tym bardziej jeżeli to jest firma która robi tzw.fuszerkę.Wręcz należy o takich firmach przestrzec innych.Ja osobiście przestrzegam przed firmą Centrum Drzwi Przesuwanych,GDAŃSK, TRAKT ŚWIĘTEGO WOJCIECHA 237,mają również swoją filię w Gdyni,robiłem u nich kuchnie,to był koszmar !!!! NIGDY WIĘCEJ I PRZESTRZEGAM INNYCH przed nimi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale wiesz, takie opinie mogą kogoś zniszczyć a Polacy mają taką mentalność, że szybciej uwierzą w złe wiadomości niż dobre. Taka opinia powinna być czymś poparta, jakimś dokładnym opisem, zdjęciem czy coś.. Nie jest trudno napisać "ta firma śmierdzi", ważne jak się to argumentuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Seaport (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na wzniesieniu, z którego rozciąga się widok na gdyńską stocznię oraz Zatokę...

Muza musi grać. (2424 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...