Mama szuka kolegi dla 12- letniego syna.

Temat dostępny też na forum: Pięć Wzgórz
Witam. W związku z przeprowadzką mój 12 letni syn (5-ta klasa) nie ma w obecnym miejscu zamieszkania kolegów, z którymi mógłby spędzać wolny czas. Mieszkamy na Bergiela 10. Może znajdzie się kolega, który chciałby nawiązać z moim synem znajomość?....
Mój mail: star31@op.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Mama szuka kolegi dla 12- letniego syna.

Star31 ,jak piszesz twój syn ma 12 lat.
Myśle iż w tym wieku bardzo łatwo nawiązać jakikolwiek kontakt
przez szkołę ,czy podwórko.
Nic na siłę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście nic na siłę, ale samotne bywanie przed blokiem bywa flustrujące. Nie należy do osób szybko nawiązujących kontakty. Myślałam, że właśnie w nowej klasie nawiąże bliższy kontakt, ale jak się okazało wszyscy mieszkają w innym kierunku.

Ja mam ten sam problem mieszkamy na dulina 4 miesiac i mam syna w wieku 8lat dojezdza do szkoly do centrum wiec tez nie zna nikogo martwie sie tym moze latem cos sie zmieni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Oczywiście nic na siłę, ale samotne bywanie przed blokiem bywa flustrujące. "

*chyba fRustrujące:)

"Nie należy do osób szybko nawiązujących kontakty."

*dlatego mamusia nianczy nastolatka i szuka mu kolegów?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No rzeczywiście, najlepiej czepiać się kogoś, kto jest na tyle zdesperowany, że szuka rozwiązań na lokalnym forum. A jestem ciekaw jak Ty radzisz sobie z problemami? Pewnie siadasz i zaczynasz płakać, jak na podróbkę Anny przystało, joAnno ?

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2397 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...