Mama szuka mamy

Hej, mam 27 lat jestem mamą prawie 9-miesięcznej dziewczynki. Szukam mamy z dzieckiem w podobny wieku do spacerów, wspólnego spędzania czasu. Mała nie ma w rodzinie nikogo w podobnym wieku, a nie chce, żeby dorastała w samotności.
Piszcie dziewczyny maile, odezwę się :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Mama szuka mamy

To idź z Nią na plac zabaw. Hmm to Twoje dziecko jest samotne (chyba nie bo ma Ciebie) czy może Ty? ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na siłę gościu szukasz atencji w każdej dyskusji Ty i jeszcze kilka osób. Wysmiewacie, obrazacie. Skończ gościu i zajmij się pracą. Robota w ochronie jest odpowiedzialna i trzeba się skupić. Poza tym przyjrzyj się, zero łapek pod twoimi licznymi wypocinami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Akurat wypowiedzi Szczęśliwego Faceta są stonowane i kulturalne, w przeciwieństwie do twojego wpisu "Joanna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej również mam 27 lat i mam 2jke dzieci trochę starszych bo 4 i 2 lata. Od niedawna mieszkamy w Gdansku jeżeli miałabyś ochotę się poznać to zostawiam swojego emaila Monikaminia2@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

napisz do mnie lisiczka1986@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ładna kobieta z męskimi genitaliami (15 odpowiedzi)

Czy jest szansa poznać taką kobietę? Bo taka kobieta jest idealna dla biseksualisty. Bo można...

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

Czy kobiety lubią minetke, czemu nie zapraszają facetów do domu? (66 odpowiedzi)

Uwielbiam robić minetke, niektore kobiety ponoć też hihi ale albo się ukrywają, albo wstydzą lub...