Mama z wózkiem :)

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się Kobieta
Hej,
czy jest może jakaś mama zainteresowana wspólnymi spacerami z pociechami w wózkach? Mieszkam na Stogach i codziennie chodzę z moją 7-tygodniową córeczką na spacery po okolicach i mijam mnóstwo mam z wózkami. Może pospacerujemy razem? :) Zawsze to milej mieć do kogo się odezwać i pogadać o dzieciach i nie tylko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mama z wózkiem :)

Niemożliwe ! Pytanie retoryczne - Jak ludzie zawierali nowe znajomości gdy nie było internetu ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wydaje mi się, że ci nieśmiali po prostu ich nie zawierali..

~Karolina mówi Ci coś termin pytanie retoryczne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kurcze Karolina - Tak po mojemu .... Jesteś mamą , żeby być mamą to trzeba zapoznać faceta, pójść z nim na randkę , a potem wylądować w łóżku do tego trzeba chyba więcej śmiałości niż zagadać na spacerze do innej matki z dzieckiem ? no chyba że twoje to adoptowane to bym zrozumiał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ale mogłam tego faceta poznać przez internet, prawda? ;) Albo to on mógł być tym śmiałym i zagadać do mnie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

No mogłaś, ale to temat na inny wątek.... to mam taką radę idź teraz na spacer siądź w parku na ławce ,a do wózka przyczep karteczkę : chętnie zapoznam inne mamy w celu pogadania i czekaj :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

To wezmę ze sobą skrzypce może, wtedy zwrócę na siebie większą uwagę. Tak jakoś mi się skojarzyło..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogólnie mam wrażenie, że przez ten hejt na mnie nikt się teraz nie odezwie na forum więc podaję maila: k.o88@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Karolina :)
Nie przejmuj się hejtem, tutaj sporo ludzi bezsensownie traci czas na absurdalne dygresje o niczym. Trzeba im na to pozwolić ale nie trzeba tego czytać ;).

Co do spacerów - są np. kluby mam. Tak się składa, że prowadzę jeden z nich na śródmieściu - klub ToTu. To niestety najbliższy Ciebie klub póki co. Ale jeśli nie znajdziesz nikogo w swojej okolicy i będziesz chciała pospacerować po czasem po starówce to zapraszamy :). Namiary podeślę Ci zaraz na mejla.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boskie , klub co by nieśmiałe mamy mogły spotkać inne nieśmiałe mamy w celu wspólnych spacerów ?

Dwa pytania :
czy to wszystko z atrakcji dla klubowiczów ?
członkostwo coś kosztuje ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

@wdr:

http://www.youtube.com/watch?v=Yvr94E5P41w
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://www.youtube.com/watch?v=4CntlFR9sHA

A co to każda matka nie może sama chodzić z dzieckiem? Potrzebuje towarzystwo? Jaki s absurd!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

A kto mówi, że każda? :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ola, jak sie duzo spaceruje to czasami fajnie do kogos buzie otworzyc. a nie ciagle sluchac muzyki, albo szumu wiatru, jak dziecko spi. a ile mozna gadac przez telefon?
ja tez tak mam, sporadycznie chodze z kolezankami, bo albo w pracy albo chodza w innych godzinach itp.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam na spacer, wprawdzie nie mam wózka ale mam nogi i język, więc i maszerowac i porozmawiać możemy:))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

masakra, Dziewczyna chce pospacerować a tu taki hejt. Więcej empatii.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!