kawa mistrzostwo (1) najlepsza kawa w okolicy i nie tylko, takze na wynos. Ciasta tez pyszne. g Chrzciny w Mamma Cafe (1) W Mamma Cafe organizowaliśmy w Chrzciny, wszystko bardzo sie udało i jestesmy... Agnieszka pyszna kawa i ciasto (1) Przypadkowo odkryliśmy to miejsce wracając z zakupów w P&P. Zamówiliśmy latte... Tomek
Obsługa fatalna, nadęta i bardzo niemiła dziewczyna (3) Postanowiliśmy odwiedzić dziś tą kawiarnie, zanim jednak weszliśmy do środka... Piotr super :) (1) Najlepsza kawiarnia w okolicy i nie tylko. Pyszna kawa, bogate menu, rozsadne... gosia Mamma Cafe, pyszna kawa i smaczne ciasta. (1) Kiedy tylko jestem w odwiedzinach u dzieci wybieramy się do tej kawiarenki na... Wanda Dla mnie rewelacja (1) Ja uwielbiam to miejsce. Jedno z niewielu jak nie jedyne miejsce w Gdańsku... Fanka . (2) Jakiś tydzień temu wybrałam się z koleżaną na kawę. Obsługa bardzo miła... Kasia bardzo klimatyczna (1) Bardzo sympatyczny klimat, ciacho i kawka przepyszna warta swej ceny:)... przypadkowa klientka Najlepsza kawiarnia w mieście (1) W Gdańsku odwiedziłam już wiele kawiarni, ale dopiero tylko i tylko tutaj... Natalia Miłe zaskoczenie.... (1) Kiedy szukaliśmy miejsca do wyprawienia chrzcin, nie liczyłam że tak blisko... bonia Kawa jak we Włoszech (1) Trafiłam tam zupełnie przypadkiem. Zwabiona banerem reklamowym przy kawiarni... Mania JEST SUPER :) (3) bardzo smaczna kawa, przemiła obsługa, sympatyczne wnętrze, można się super... Monika :) d - opinia (1) Poprzednie oceny są powalające - szczególnie w kwestii cen. Nigdzie w Gdańsku... d super miejsce (1) Dzięki pierwszej kawiarence z prawdziwego zdarzenia na osiedlu to miejsce... ika świetna kawiarnia (1) Mam wrażenie, że powyższe komentarze są napisane przez wlaścicieli... Ale... stały klient Oby więcej takich miejsc (1) Pyszna kawa, desery jak u mamy, świetna atmosfera, przemiła Mamma.. Pachnące... A. miło i smacznie (1) Byłem już kilka razy i z przyjemnością wracam. Muszę wystawić same plusy: +... Marcin