Grzegorz - ocena (1) Najlepsze lody ! Grzegorz Adam - ocena (1) Lepszych nigdzie nie znajdziecie.. Adam Stała klintka - ocena (1) Wyśmienite lody, przemiła obsługa. Stała klintka
Patryk - ocena (1) Super miejsce! Najpyszniejsze lody w okolicy! Patryk Julia - ocena (1) Pyszne lody kaszubska truskawka -jedne z najlepszych jakie jadłam w Polsce :)... Julia Anna - ocena (1) Przepyszne lody i bardzo duży wybór zmieniających się często smaków. Bardzo... Anna Oliwka - ocena (1) Najpyszniejsze lody pistacjowe w całym Gdańsku Oliwka Pistacjowe love - ocena (1) Najlepsze lody pistacjowe na świecie!! Pistacjowe love W - ocena (1) Pyszne lody, miła obsługa. Polecam z całego serca! W Ruda - ocena (1) Cudowne miejsce.. wspaniała obsługa i wyjątkowo pyszne gelato ;) Ruda Iza - ocena (1) Nigdy się nie zawiodłam, zawsze super smaki, świeże lody. Polecam! Iza Paweł - ocena (1) Lody są naprawdę od serca Paweł Przemysław - ocena (1) Mega! Smakują jak we Włoszech - dokładnie! Polecam każdemu, także w Sopocie... Przemysław Lodozerca - opinia (1) Najlepsze :) Jest kilka punktów ( sopot , molo, hewelianum ) ale najlepsze sa... Lodozerca Hanna Sołdacka - opinia (1) To moja ulubiona lodziarnia. Moim zdaniem to najlepsza lodziarnia świata. Hanna Sołdacka Alina - opinia (1) Wspaniałe miejsce, miła Pani. Smak lodów taki jak w dzieciństwie mniam. Alina Anastazja - opinia (1) Najlepsze smaki. Polecam gorąco Anastazja Adikowo - opinia (1) Pyszne lody i kawa. Włoskie dyplomy na ścianie odzwierciedlone są w smaku lodów. Adikowo zibiino - opinia (1) Lody pyszne. Dziewczyny z obsługi bardzo miłe. Przez kilku dniowy pobyt w... zibiino JH - opinia (1) Najlepsze lody w 3city! Bezkonkurencyjnie! JH