Mamusie listopadowo - grudniowe 2013 (5)

Dziewczyny, zaczynamy nowy wątek :)

LISTOPAD:
Ageska 02/11 córeczka/Redłowo
amadea99 02/11
mondar 04/11 - synek
cudzik 04/11
Dorotka86 06/11 - synek
mazar 06/11
anka165 08/11
Tinneraa 09/11 - córeczka i córeczka
Ania 11/11 - synek
Asiulka86 11/11
Cleanna 12/11 - chłopak :)
agam205 13/11- Syn
Kiki80 14/11
Lollipop 14/11 - synek
mamazosi 16/11 chłopak
sweetangel171 18/11
Katka_Gdynia 20/11
dorcia_86 20/11 - synek
CzekoladowaPralinka 21/11 - Synek:)
lyneth 25/11 - synek
Iwona84 28/11
happymum87 30/11

GRUDZIEŃ:
amaria87 01/12 (?)
Puchatkowa 05/12
agnieszkaj 06/12
aagusias81 07/12(?)
joahne 07/12
Asiula85 08/12 (?)
filipinka 17/12
Paniqa 18/12
perfectange 19/12
Delie 26/12

link do części 4:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-listopadowo-grudniowe-2013-4-t472789,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie listopadowo - grudniowe 2013 (5)

Tak jak pisze Agula - 120 zł. Na każdej wizycie usg. No właśnie widziałam na stronie, że jeszcze jest, ale słyszałam, że już nie pracuje. Mam nadzieję, że to naprawdę tylko plotka.

Dziewczęta ja też słyszałam i to już dawno że Piskulak nie pracuje w Redłowie. Najlepiej albo jego się zapytajcie albo zadzwońcie na oddział i poprostu tam Wam powiedzą. Ja chodzę do G.Marciniaka, on pracuje w Redłowie no i przyjmuje w tym samym gabinecie z Piskulakiem tylko w innych godzinach (wiadomo ;) )

http://www.szpital-morski.pl/index.php/szpital/oddzialy/oddzial-ginekologiczno-polozniczy
to link do szpitala w redłowie i tam jest wypisany Piskulak na oddziale połozniczym, wiec raczej tam pracuje

Też chodze do niego prywatnie i płacę 120 zł razem z usg. tez jestem z niego bardzo zadowolona.
Ale ta plotka , ze nie ma go w redłowie nie podoba mi się , zwłaszcza, ze jednym z powodów że go wybrałam jako lekarza było to, ze pracuje w Redłowie.

dorcia, a ile płacisz jesli mozna spytac?

Filipinka bedziesz jechala moze skmka z gd glownego?

nie wiem, czy na nfz, ja chodzę prywatnie. no i chyba pracuje w redłowie, ale ostatnio słyszałam jakieś plotki, że już jednak nie. A zawsze zapominam się go spytać

oj dr. Piskulak to świetny lekarz. Operował mnie :)
A On przyjmuje na nfz też?

tinnera : tak ma byc w Rumii:) ale za miesiac ... jakos 20/21 gdzies wyczytalam :P

Ja pewnie też w redłowie wyląduję, bo mam najbliżej :)
a do dr Piskulaka ja chodzę :) i jestem bardzo zadowolona :)

Agreska całkiem mozliwe że się tam spotkamy :) tez mam niedaleko bo z Witomina;p;p;p

Czy któras z was chodzi do gin do dr.Piskulaka??

Te usg to akcja fundacji szczęśliwe macierzyństwo.

a z jakiej okazji w ogóle robią te usg?? w Rumi też ma być tak, któraś wspomniała?

Dorotka86 chyba będę musiała zakupić tą żurawinkę, zwłaszcza że nie po raz pierwszy przyplątało mi się to.... ;)

Agula to może się spotkamy na porodówce :P Ja mieszkam na wzgórzu więc mam bliziutko ;)

A ja będąc na zwolnieniu tez planowałam nie wiadomo jakie cuda ze będę robić ale wcale jakoś nie wychodzi tak jak sobie myślałam :)

Iwona mi aż tak bardzo nie zależy na tym 4d, jak będzie to będzie super, jak nie to też się nie wkurzę:) Liczę po cichu, że może uda się zobaczyć, co maluch ma między nogami:) Jadę tam rano więc powinnam się załapać, przypuszczam, że ludu będzie dużo, ale jak coś to zrezygnujemy z czekania. Generalnie zobaczymy, jestem pozytywnie nastawiona.

Dobra, czyli wszystkie co były chętne na spotkanie jutro o 11 są nadal więc nie ma co przekładać. Mam nadzieję, że nie będzie jak ostatnio, że nagle coś nam wypadnie i że jednak uda się dotrzeć na miejsce:)

Joahne, ja jestem od poniedziałku na zwolnieniu, a mam wrażenie, że wolnego czasu mam mniej niż jak pracowałam. A w sumie nic konkretnego przez ten czas nie zrobiłam. A kiedy sie wybierasz na zwolnienie?

Witaj Agnieszka25! Mamy prawie taki sam termin (ja z OM mam 7.12, z usg 13.12), też chodzę do Invicty. Daj znać jak wyszły wyniki amniopunkcji, na pewno wszystko będzie ok!

Agula, Menri13 - witajcie na forum:)

Co do spotkania, jak w końcu będę na zwolnieniu, to chętnie wszystkie was poznam osobiście:) w ogóle wyobrażam sobie, czego to ja wtedy nie zrobię, tyle czasu wolnego. nawet zrobiłam sobie listę, a pewnie zleci nie wiadomo kiedy...

w invictcie,przeprowadzała ja dr Brzóska, bardzo miła pani doktor,mimo stresu,szybko to zlecialo (zabieg) ;)

Heh, ale już mam dosyć tego autobusu... bo do pracy nim dojeżdżam też ;)
No to ostatecznie jutro godzina 11 przy Kościele na Monciaku, tak?? zapraszamy jeszcze wszystkie niezdecydowane :)

My się wybieramy z mężem a co tam sa dwa dni moze sie uda. z reszta bardzo mnie juz korci zeby znac płec i mam nadzieje ze sie tym razem bobasek odwróci

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (76 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...