Re: Mamusie listopadowo-grudniowe 2016 (3)
Och jak ja uwielbiam osoby, które z butami wchodzą do cudzego życia i portfela i przede wszystkim "wiedzą lepiej". Jeśli chodzi o auta to ja wolę japończyka, mam też niemca, ale nie lubię nim jeździć, więc twoja teoria jest marna tak samo jak próba wmówienia mi, że muszę kupić wózek za miliard zł bo inaczej moje dziecko umrze w mękach - jest na rynku wiele wózków tańszych i równie dobrych, więc proszę cię idź być akwizytorem gdzie indziej.
Nie, nie mam ochoty czytać twojego forum, bo pewnie jest pełne takich oszołomów.
Odnośnie chodzenia z miarką - tu pisałam serio, więc przykro mi, że każdą, nawet pozytywną opinię odbierasz jako atak, musisz mieć strasznie niską samoocenę.
Odnośnie mojego niewielkiego rozeznania - ameryki nie odkryłaś, nie tym razem. Gdybyś nie tylko umieszczała swoje reklamy ale również uważnie przeczytała wątki na forum wiedziałabyś o tym, że nie ja jedna.
Mówiąc, że chcę lekką i zwinną spacerówkę miałam na myśli coś innego niż ten czołg (wiele osób tak się wypowiada na temat wózka, który na siłę chcesz wznieść pod niebiosa) i nie mam tu na myśli parasolki, do osób głupich nie należę - polecam wygooglować słowo "zwinny" gdyż nie jest to tożsame z "zwiewny".
Nawet na jedynie pół roku mogę zapewnić dziecku komfort w tańszej, acz również bezpiecznej gondoli - idąc tym tokiem myślenia (dla jasności : że tylko ta jedna jedyna gondola zapewnia komfort i bezpieczeństwo) miliony kobiet na świecie - w tym nasze matki (oprócz ciebie oczywiście) - powinny mieć wyrzuty sumienia, że naraziły swoje dzieci na straszne niebezpieczeństwo - weź się kobieto przeczytaj.
z tym x-landerem vs graco masz rację - chyba poklęczę na grochu, jak mogłam wykazać się taką nieznajomością tematu, cóż za wstyd i hańba.
p.s. na forum nie używa się caps locka bo to niegrzeczne
0
1