Mamusie majowo-czerwcowe 2014 *14*

Rozpakowane:
18.03 (29.04) klara83 - Córeczki Lena i Julka - Zaspa - CC

*MAJ*

01.05 magda30- synek OSKAREK - ZASPA
01.05 katelajda- synek - Zaspa
02.05 mila
04.05 devil83 - córa - Zaspa
05.05 trzydziestka - córeczka - Redłowo
06.05 enjoy - synek
06.05 moonika - synek Mareczek - Redłowo
07.05 asia87
08.05 Andjaaa
16.05 Ola synek Wejherowo
17.05 gaskaa - Synek
18.05 Hope - córeczka - Kliniczna
18.05 Usiaa - synek Borys - Zaspa
24.05 ja3 - Synek
26.05 Graszka - córeczka Aleksandra -Wejherowo
26.05 Aga Swissmed/Redłowo
27.05 ewwa - córeczka - Swissmed/Zaspa
30.05 Pocahontas - córeczka
31.05 aśku_85 - córeczka - Swissmed/ Redłowo
31.05 Witch_B

*CZERWIEC*

02.06 Luna- Synek - Kliniczna/Swissmed
07.06 justyna1 - synek - Wejherowo
07.06 czerwcowa2014 - córeczka - Wejherowo
08.06 monica88 - Córeczka Martynka - Redłowo
12.06 mamma - synek - Wejherowo
12.06 Beata
13.06 mimmossa - synek - Kliniczna
13.06 Adrienne - Córeczka
17.06 Takaja_84
18.06 aniax - synek
19.06 kamiku - synek
20.06 nusia85 - synek Szymon, Kliniczna
21.06 Laguna_m - wymarzony synuś - Kliniczna
22.06 Rija666 - najprawdopodobniej Kliniczna
22.06 kalitta - córeczka
24.06 GosiekG - córeczka
25.06 kkasita - córeczka/Zaspa
25.06 Mar-chew - synek Gabriel
26.06 styczniówka - Synek
28.06 marketa - córeczka
29.06 Eljotka- córeczka Oleńka
29.06 Niuta - Kliniczna
29.06 dariia

Link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-majowo-czerwcowe-2014-13-t530495,1,130.html#npu1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie majowo-czerwcowe 2014 *14*

Ja na początku unikałam spodenek czy spódniczek u Magdusi. Chyba wcale nie używałam. Było mi szkoda brzuszka uciskać. A już szczególnie przed odpadnięciem pępuszka. Magde urodziłam zimą więc nosiła pajacyk albo body i pajacyk potem w kombinezon i na spacerek a teraz nie wiem. Samo body to jakoś taki golas będzie :) A rampersik chyba lepiej.

U mnie ruchy też raz słabo, że się filmuję a potem jak dostanę z kopa to aż boli :)

W piątek mam usg ciekawe ile moja kruszynka urosła. Podobno drugie dziecko się często rodzi większe...

Zazdroszcze spacerku:) ja chora ledwo wytrzymuje dzisiejszy dzien.

Laguna mi w badaniu równo w 29 tyg pokazywało wagę ok 1380g i wychodzi według tego co mam napisane ze to jak na wiek 29tydz+4dni. A na usg na które poszłam na targach wczoraj czyli w 29tyd+2dni lekarz inny wymierzył wagę na 1333g.

Nic się nie martw r******i:) ważne że w ogóle go czujesz. Ja czułam bardzo ruchy bardzo mocno gdy był głowką na dole (w czwartek miał takie ułożenie) w piatek, sobotę nie czułam go przez cały dzień prawie wcale poza delikatnymi smyrnięciami i właśnie wtedy się okazało że głowa jest u góry a ja kompletnie nie czułam żadnych mocnych ruchów jak na fikołki o 180stopni. A już wczoraj wieczorem to sama mu powiedziałam że ma czas do rana na jakiegoś kopniaka bo inaczej zaczne go szturchać a nie że mamę stresuje ;) Chyba posłuchał bo ze dwa razy tak dostałam po pęcherzu że aż się skuliłam :)

Hejka z wieczorka :)

Pogoda faktycznie śliczna. My dzisiaj poleniuchoaliśmy w Parku Oliwskim. Dziewczyny się wybiegały na trawce.. ja wystawiłam trochę buzie do słońca, że aż miło :)

Dziewczyny te co są w 29 tygodniu. Ile ważą teraz Wasze maluszki??
Mój synek waży 1268 i lekarka powiedziała, że jej wychodzi ciąża na 29 tydzień. Jestem ciekawa jak to wychodzi u Was wagowo

A ja się zaczynam troszkę filmować bo od 3 dni mój Franio jakoś nie fika tak jak fikał. Czuję go, ale tylko lekkie smyrnięcia, albo lekkie rozpychanie. A w sumie w tym tygodniu w którym teraz jestem powinien mieć dosyć miejsca. A wizyta dopiero 18 kwietnia...

Cześć Dziewczyny!

Dziś była piękna pogoda. Byliśmy w gościach cały dzień, młody szalał w ogrodzie. Wszystko fajnie ale wróciłam styrana jak koń po westernie :P
Młody po kąpieli od razu padł i ja też chyba zaraz się położę. Już dawno nie byłam taka zmęczona. No ale trzeba korzystać z pogody póki jest.

Ja też mam jakieś rampersy po młodym ale to dosłownie parę sztuk.

Jeny mi córcia dziś tak po pęcherzu skacze że szok. Co chwile latam do wc :/

Uciekam!
Spokojnej nocki życzę :)

Witam słonecznie w nowym wątku :)

W weekend miałam wizytę Rodziców, dzięki czemu mam wyprasowane przez mamę wszelkie zaległości i rzeczy dla maluszka :) Zaliczyliśmy też spacerki w tą piękną wiosenną pogodę, ale najlepiej to mi się siedziało na ławeczce, po dłuższym chodzeniu od razu czuję nogi i brzuchol... No ale już blisko coraz bliżej do końca tej męczarni ;)

Ja mam chyba ze 2 rampersy. Przy pierwszym synku jakoś ich ni używałam, wolałam body, ale to co wrzuciłyście są fajne i chyba zacznę się rozglądać jeszcze za jakimiś. Chociaż z drugiej strony po wyprasowaniu okazało się, że mam sporo ciuszków i już miejsca w szafce brakuje :D

Witam w tak piękną pogode.
Co do rampków to mam też kilka na lato i to o
dziwo mam jeden po starszym czyli 12 lat przeleżał w woreczku i jest jak nowy szok
Ja od wczoraj chodzić nie moge wyjście do łazienki to wyczyn tak mi gdzieś na nerw napiera oszaleć idzie.
MIŁEJ NIEDZIELI

ja tam kilka rampków mam, ale to bardziej domowe czy do spania używałam dla Młodego niż na wyjście, więc myślę, że teraz będzie podobnie... chociaż kto wie, bo teraz myślę, że na lato to w 68 będziemy śmigać, więc może jakieś fajne wyjściowe wpadną mi w ręce :)

Ja mam póki co 2 rampersy w rozm. 62, a tak, to body z krótkim i t-shirty.