Mamusie majowo-czerwcowe 2015 (4)

No to ja założę nowy:)

Mariolka 03.05.2015
Anja 04.05.2015
Suss_martynka- 07.05.2015
Efik 08.05.2015 - chłopiec Wojtuś?
Nuska83 10.05.2015, synek
xynka 20.05.2015
Aniaaa22 20.05.2015
EsteraA 26.05.2015
Magda 27.05.2015
Zaskoczona88 29.05.2015
Justicia85 - 30.05.2015
Dwupak - 01.06.205
Marta- 5.06.2015
MMM90-07.06.2015
Moni - 09.06.2015
Szminka21 15.06.2015
Agawera 25.06.2015
misia-27.06.2015

i link do poprzedniego:)
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-majowo-czerwcowe-2015-3-t579837,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie majowo-czerwcowe 2015 (4)

Dziewczyny, piękne brzuszki :) Dorzucam do kolekcji mój, jakiś taki nierówny ;)

a u nas chyba jakieś cholerstwo się przyplątało, synek cały dzień biegunka, tyłek odparzony, że dziś musiałam go nieść ze sklepu, bo stanął i zaczął płąkać, bo go obcierało :(
na szczęście apetyt mu dopisuje, pije dużo więc się nie martwię o odwodnienie.
no ale się też nacierpi..

nie moge na Wasze brzuszki patrztć...mój już jak w 8 miesiacu ....:( strasznie mi szybko w tej ciąży wyskoczył i jest juz naprawde spory...wlasnie sie zastanawiam jaki wielki bedzie w maju;/ no ale najwazniejsze ze Córeczka rośnie zdrowo:) no i ja mam juz tez 8 na plusie a na poczatku schudlam 3 kg bo bardzo wymiotowałam...

image

bardzo fajne Brzusie, mój coś nie chce się tu pojawic :)

Dwupak, to ja juz mam duzo wiekszy od Ciebie, a ciaza pojedyncza i tylko tydzien starsza! Co prawda juz 7kg naplusie ale startowalam z niskiej wagi. Az sie boje, jak bede wygladac w Maju :D

jaki łądny brzusio, ja mam podobny

image

U mnie na razie - 4kg nic nie mogę przytyć coś
w przyszły piątek usg połówkowe już nie mogę się doczekać :)
MMM90 u mnie brzuszek podobnej wielkości :)

No i mój
image

Ale fajny brzusio :) Ja jeszcze takiego nie mam, ale Ty jesteś miesiąc dalej ode mnie

nuska - wejdź na forum: Rodzina - i tam pierwszy wątek -masz instrukcję jak wklejać zdjęcia

image

To wklejam też mój brzuszek!

U mnie też + 8 kg.
Ale ostatnio przez prawie 3 tygodnie waga w normie, więc nie przejmuję się. Ograniczyłam też mocno słodycze, bo przestały mi smakować, więc mam nadzieję, że teraz waga już tak nie będzie leciała. A jeśli nawet, to potem po prostu ćwiczenia, bieganie i wierzę, że uda się zjechać trochę :)
U mnie ostatnio bardzo dobre samopoczucie, niech to trwa jak najdłużej!

hejka
u mnie 5 kg na plusie :)
ps. jak wstawic tu zdjęcie????

To ja chyba jestem rekordzistką bo jestem już +8 kg. A w opisie targów jest, że również dla kobiet w ciąży i że będzie można wygrać wózek. Ale szczegółowego planu jeszcze nie ma

Witajcie dziewczyny,ale się rozpisałyścieeeeee jaaaaaaaa.... ;) nawet nie zdołam wszystkiego poczytać,tak z grubsza tylko
z wagą u mnie chyba ok przytyłam 7,5 kg,w poprzedniej ciąży do 32 tyg w gorę było 25 kg ;/ ale to był stan przedrzucawkowy,i duuuuzo wody w organizmie stąd ta waga.- Agawera ale maluni masz brzusio :) mamusie może powstawiamy zdj samych brzuszków dla porównania,każdy fajnie,inaczej i tak indywidualnie rośnie.co wy na to?
My jestesmy na etapie poszukiwania łóżeczka -taaki wybór jest,chce używane bo szkoda mi 400 zł dać za nowe :)
Co do szkoły rodzenia-ja sie nie zapisuję bo jestem leniuch i nie chce mi się. :)-Oby to się nie odwróciło przeciwko mnie przy porodzie ehh

wIDZĘ ŻE w marcu są targi-to są tylko dla mam z dziecmi czy też dla kobiet w ciąży? Chętnie bym się wybrała. :)

Aha i podpowiedzcie proszę-Widziałyscie może gdzieś w kosmetycznym lub innym sklepie takie plastikowe pojemniki na chusteczki nawilżane?Ale nie takie duże,chodzi mi o takie do torebki aby się zmieściło-takie podróżne.Nigdzie oprócz w internecie nie ma a wolałabym stacjonarnie.

a ja jakieś 7 kg już przytyłam, pamiętam, że najwięcej w 1 cąży przytyłam w 6 miesiącu- bo chyba z 5 kg!!! :O ale muszę sięprzyznać że w 1 ciąży się obżerałam, codziennie jadłam tabliczkę białej czekolady, albo jakiegoś batona w białej czekoladzie, albo loda w białej czekoladzie :P to była moja zmora.. no i w ten sposób miałam łącznie ok 25 kg w 1 ciąży. Na tym etapie poprzednio miałam już 12kg na plusie, a mam 7 więc jak dla mnie jest dobrze :)

No ja brzuszek tez mam, ale tylko brzuszek wlasnie. Nigdzie wiecej nikt nie widzi zebym przytyla... a to jyz 3,2 kg na plusie, z czego 2,7 kg to ostatnie 3 tyg...masakraaaaaaaaaa

Ja jestem jakieś 1.5kg na plusie od początku ciąży, ale brzuch mam już konkretny...

Oj przepraszam,wlasnie wszystko dokladnie policzylam, w ciagu 3 tygodni przytylam 2,7 kg!!!!

Inne tematy z forum

Ryanair- czy opłaca się wykupić ubezpieczenie turystyczne? (35 odpowiedzi)

W lipcu lecimy na tydzień do Londynu Ryanairem. Czy opłaca się wykupić ubezpieczenie? (60 zł)...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...