Mamusie majowo-czerwcowe 2015 (4)

No to ja założę nowy:)

Mariolka 03.05.2015
Anja 04.05.2015
Suss_martynka- 07.05.2015
Efik 08.05.2015 - chłopiec Wojtuś?
Nuska83 10.05.2015, synek
xynka 20.05.2015
Aniaaa22 20.05.2015
EsteraA 26.05.2015
Magda 27.05.2015
Zaskoczona88 29.05.2015
Justicia85 - 30.05.2015
Dwupak - 01.06.205
Marta- 5.06.2015
MMM90-07.06.2015
Moni - 09.06.2015
Szminka21 15.06.2015
Agawera 25.06.2015
misia-27.06.2015

i link do poprzedniego:)
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-majowo-czerwcowe-2015-3-t579837,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie majowo-czerwcowe 2015 (4)

Dziewczyny, piękne brzuszki :) Dorzucam do kolekcji mój, jakiś taki nierówny ;)

a u nas chyba jakieś cholerstwo się przyplątało, synek cały dzień biegunka, tyłek odparzony, że dziś musiałam go nieść ze sklepu, bo stanął i zaczął płąkać, bo go obcierało :(
na szczęście apetyt mu dopisuje, pije dużo więc się nie martwię o odwodnienie.
no ale się też nacierpi..

nie moge na Wasze brzuszki patrztć...mój już jak w 8 miesiacu ....:( strasznie mi szybko w tej ciąży wyskoczył i jest juz naprawde spory...wlasnie sie zastanawiam jaki wielki bedzie w maju;/ no ale najwazniejsze ze Córeczka rośnie zdrowo:) no i ja mam juz tez 8 na plusie a na poczatku schudlam 3 kg bo bardzo wymiotowałam...

image

bardzo fajne Brzusie, mój coś nie chce się tu pojawic :)

Dwupak, to ja juz mam duzo wiekszy od Ciebie, a ciaza pojedyncza i tylko tydzien starsza! Co prawda juz 7kg naplusie ale startowalam z niskiej wagi. Az sie boje, jak bede wygladac w Maju :D

jaki łądny brzusio, ja mam podobny

image

U mnie na razie - 4kg nic nie mogę przytyć coś
w przyszły piątek usg połówkowe już nie mogę się doczekać :)
MMM90 u mnie brzuszek podobnej wielkości :)

No i mój
image

Ale fajny brzusio :) Ja jeszcze takiego nie mam, ale Ty jesteś miesiąc dalej ode mnie

nuska - wejdź na forum: Rodzina - i tam pierwszy wątek -masz instrukcję jak wklejać zdjęcia

image

To wklejam też mój brzuszek!

U mnie też + 8 kg.
Ale ostatnio przez prawie 3 tygodnie waga w normie, więc nie przejmuję się. Ograniczyłam też mocno słodycze, bo przestały mi smakować, więc mam nadzieję, że teraz waga już tak nie będzie leciała. A jeśli nawet, to potem po prostu ćwiczenia, bieganie i wierzę, że uda się zjechać trochę :)
U mnie ostatnio bardzo dobre samopoczucie, niech to trwa jak najdłużej!

hejka
u mnie 5 kg na plusie :)
ps. jak wstawic tu zdjęcie????

To ja chyba jestem rekordzistką bo jestem już +8 kg. A w opisie targów jest, że również dla kobiet w ciąży i że będzie można wygrać wózek. Ale szczegółowego planu jeszcze nie ma

Witajcie dziewczyny,ale się rozpisałyścieeeeee jaaaaaaaa.... ;) nawet nie zdołam wszystkiego poczytać,tak z grubsza tylko
z wagą u mnie chyba ok przytyłam 7,5 kg,w poprzedniej ciąży do 32 tyg w gorę było 25 kg ;/ ale to był stan przedrzucawkowy,i duuuuzo wody w organizmie stąd ta waga.- Agawera ale maluni masz brzusio :) mamusie może powstawiamy zdj samych brzuszków dla porównania,każdy fajnie,inaczej i tak indywidualnie rośnie.co wy na to?
My jestesmy na etapie poszukiwania łóżeczka -taaki wybór jest,chce używane bo szkoda mi 400 zł dać za nowe :)
Co do szkoły rodzenia-ja sie nie zapisuję bo jestem leniuch i nie chce mi się. :)-Oby to się nie odwróciło przeciwko mnie przy porodzie ehh

wIDZĘ ŻE w marcu są targi-to są tylko dla mam z dziecmi czy też dla kobiet w ciąży? Chętnie bym się wybrała. :)

Aha i podpowiedzcie proszę-Widziałyscie może gdzieś w kosmetycznym lub innym sklepie takie plastikowe pojemniki na chusteczki nawilżane?Ale nie takie duże,chodzi mi o takie do torebki aby się zmieściło-takie podróżne.Nigdzie oprócz w internecie nie ma a wolałabym stacjonarnie.

a ja jakieś 7 kg już przytyłam, pamiętam, że najwięcej w 1 cąży przytyłam w 6 miesiącu- bo chyba z 5 kg!!! :O ale muszę sięprzyznać że w 1 ciąży się obżerałam, codziennie jadłam tabliczkę białej czekolady, albo jakiegoś batona w białej czekoladzie, albo loda w białej czekoladzie :P to była moja zmora.. no i w ten sposób miałam łącznie ok 25 kg w 1 ciąży. Na tym etapie poprzednio miałam już 12kg na plusie, a mam 7 więc jak dla mnie jest dobrze :)

No ja brzuszek tez mam, ale tylko brzuszek wlasnie. Nigdzie wiecej nikt nie widzi zebym przytyla... a to jyz 3,2 kg na plusie, z czego 2,7 kg to ostatnie 3 tyg...masakraaaaaaaaaa

Ja jestem jakieś 1.5kg na plusie od początku ciąży, ale brzuch mam już konkretny...

Oj przepraszam,wlasnie wszystko dokladnie policzylam, w ciagu 3 tygodni przytylam 2,7 kg!!!!

Inne tematy z forum

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (117 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...