Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2016 (2)
Cześć dziewczyny, strasznie dziś zimno! Jak na ten czas to wiem, że nie ma co narzekać, ale ja raczej jestem ciepłolubna :) Bardzo mnie to do wszystkiego zniechęca... najchętniej położyłabym się spać.
Jak mija wam dzień ?
Ja byłam dzisiaj w Gdyni na badaniu prenatalym USG. Jest się z czego cieszyć bo z Maleństwem wszystko w najlepszym porządku. Za to u mnie wykryto zaburzenia rytmu serca - miał ktoś ? Także czeka mnie jeszcze wizyta u kardiologa i ekg.
Samym badaniem nie jestem zachwycona, maluszek jak na złość słodko sobie spał, i nie pokazał nam żadnych fikołków - a szkoda, bo mąż niestety nie mógł pojechać ze mną (nigdy nie był ze mną na żadnym usg) a wszystko było nagrywane na płytkę.
Dr Zielińska, która wykonywała to badanie również nie wywarla na mnie zbyt dobrego wrażenia, nie jest zbyt sympatyczna a całe badanie trwało tylko 9 min, i zbyt rozmowna przy tym nie była. Widać, że robiła to " od niechcenia ". Płci nie chciało jej się sprawdzać, na poczekaniu tylko wymyśliła ze "nic nie widać".
Także nie polecam tej Pani.
A teraz doskwiera mi ból żołądka ... macie jakieś sprawdzone sposoby zeby się go pozbyć ?
Co do prezentów to ja prawie nic nie mam. A u mnie w rodzinie kupa osób do obdarowana ... mam dosyć jak co roku zastanawiania się co i dla kogo ... strasznie tego nie lubię... Także trochę latania mnie jeszcze czeka.
0
0