Mamusie majowo - czerwcowe 2016

Jest już ktoś? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2016

Witajcie serdecznie:)
u mnie taki sam etap i termin ciązy jak u Chmurki:) Z tą niewielką różnicą że ja spodziewam się bliźniąt:):):):):)

Dziewczyny gdzie chodzicie do lekarza?Prywatnie?NFZ?
Mam juz kilka wizyt za sobą ale żaden z lekarzy nie przypadl mi do gustu:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki Chmurka :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kamyczek123 daj znać jak po wizycie :)

Kaśka - co do gina w Gdańsku to ja niestety nie pomogę, bo sama chodzę do LuxMedu w Gdyni... I tutaj na szczęście w miarę szybko się dostałam.

Gratulacje Zapatrzona!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej Dziewczyny! U mnie dopiero 6 tydzień, ale pewne, że już jest. :) Co prawda z badania Total Beta - hCG wyszło, że to końcówka 7... no ale ja mam do tego wolny stosunek :) Ważne, że się udało i że jest, bo staraliśmy się o to maleństwo :) Też mam już jednego szkraba, niedługo kończy 2 latka :)
Co do dolegliwości to mnie czasem mdli. Ale bez tragedii. Bez przerwy chce mi się siku co jest strasznie upierdliwe. Ale poza tym jest ok. Oby tak dalej.

No u mnie samopoczucie kiepsko. Przy pierwszej ciąży tylko brzuch mi rósł. Teraz mdli mnie od rana do nocy, ciągle jakby mi coś stało na żołądku, jest mi strasznie niedobrze. Masakra. W pracy nie ogarniałam, musiałam wziąć 2 tyg zwolnienia. Także jeszcze ten tydzień jestem w domu. Mały w przedszkolu, więc mogę poleżeć. O braku koncentracji i bolących piersiach już nie wspomnę :) Rany, ale się pożaliłam :)
A jak u Was??

To czekamy na potwierdzenie, na razie nas malutko :) a jak Wasze objawy?

ja dopiero patrzę jaką gafę strzeliłam (chyba ciąża daje znać o sobie bo taka roztargniona jestem:P chodziło mi że terminy na przyszły rok a nie za rok:D ja mam dwójkę 4 i 3. Dopiero 5tc więc jestem ostrożna z tą moją radością bo boję się że coś może byś nie tak. Pozdrawiam

Zapatrzona i Kamyczek to dawajcie znać co i jak :) U nas też zdziwienie było, ale super, bardzo się cieszymy

I ja dołączam się do grona :) Koniec 8 tygodnia :) To mój drugi bąbel. Mam już w domu 4,5 latka. Termin coś koło 18 maja

Ja na lekarza czekam do poniedziałku... To moja druga ciąża i.... Totalne zaskoczenie :P mam córeczkę 2 latka i 3 miesiące

Dołączam do grona:)
Szukam lekarza na nfz na pierwszą wizytę a terminy... nawet na za rok!Możecie kogoś polecić z Gdańska?

Ja idę dziś do gina się potwierdzić :) Starania chyba się udały, bo testy wyszły pozytywnie, ale wszystko wyjaśni się wieczorem :D

Inne tematy z forum

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?