Mamusie majowo - czerwcowe 2016

Jest już ktoś? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Mamusie majowo - czerwcowe 2016

~Zapatrzona,
Dzięki za info:)
Jak samopoczucie dziewczyny? U mnie mdłości nie odpuszczają ale to pozytywny objaw.Poza tym zauważyłam ze spodnie już sie robią powoli przyciasnawe ale przy ciąży mnogiej brzuch szybciej rośnie wiec i to mnie cieszy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pegi ja byłam u dr Kurkowskiego i do niego chyba będę chodziła. Przyjmuje w Gdyni na Morskiej.

Dziękuje:)
też chodzę w ramach LuxMed z mojego miejsca pracy ale nie jestem zadowolona z lekarzy więc ciągle szukam:/ do którego z lekarzy chodzisz do LuxMed?
ja jestem z Gdańska:)

Witam nowe Mamusie! :)
Alidana mnie gin powiedział odwrotnie niż Tobie - że w 6 tc często właśnie nic nie widać, że warto robić około 8 tc. :) Także się zbytnio nie stresuj i szukaj innego doktora :D

Na Klinicznej rodziłam moja pierwsza corke- bardzo fajnie i dobrze karmią. ;-) dobry lekarze i świetne położne. Moja ciążę prowadziła Joanna Sudara , polecam. Niestety - prywatnie. Teraz na nfz u Grzegorza Natory. Tez dobrze. Jest kierownikiem oddziału patologii ciazy w Wojewódzkim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no mi też system wyliczył;)a gina mam dopiero na 28go, daj znać jak będziesz po:) ja pewnie będę rodziła na klinicznej, tam już dwa razy byłam więc przetarte szlaki:)chociaż wojewódzki mam bliżej, zobaczymy:)

O, rewelacyjne! Spotkamy się na porodowce. Rodze w Wojewódzkim. Tego 13go to mi system wyliczył, bo do ginekologa dopiero wizyta na 19pazdziernika.

Amo ja też mam na 13-go czerwca:) Pozdrowionka:)

Hej Mamy, pozdrawiam. U nas maleństwo na 13go czerwca się szykuje. Mam już 2sliczne dziewczynki. Najstarsza kończy niedługo 2latka, młodsza zmarła w lipcu.

hej :) gratuluję wszystkim mamom :)
u mnie w domu buszuje 4 latka :)
ja 6 tydzień, ale póki co pęcherzyk jest, w środku pustka...
jutro idę do innego lekarza, bo tamten nie przypadł mi do gustu, poza tym usg trwało może 30 sekund, więc szkoda gadać..
powiedział że różnie może być, bo powinno już coś być a nie ma i że mam przyjść za 3-4 tygodnie heh - ciekawe kto by tyle wytrzymał po usłyszeniu czegoś takiego :) ja na pewno nie !! :)

pozdrawiam :)

Kamyczek1234 ja też zastanawiam się jak ogarnę mojego małego Łobuza i drugie maleństwo. Dziś mam taki dzień, że czekałam, aż synek zaśnie na swoją krótką drzemkę żebym miała chwilę ciszy i spokoju. ;) Choć my planowaliśmy drugie maleństwo, ale jednak obawy są...

My po wizycie :) wszystko w normie choć było za wcześnie na serduszko :) no tak ja też mam 2 letnią baaaardzo żywą córeczkę i już się drapie po głowie jak ja to wszystko pogodze :) nie planowaliśmy już raczej dzidzi więc kilka pierwszych dni też było mi ciężko ale powoli zaczynam się cieszyć :)

Ja chodzę w Gdyni do dr Tomczyk -Malyjsiak. Prowadziła też naszą pierwszą ciążę i doprowadziła do niej bo były problemy więc nie zmieniam :)

Ja chodzę do Niedzwiedzkiej na Żabi Kruk w Gdańsku na NFZ i do Madisona prywatnie

Pegi gratuluję bliźniaków! :) Ja chodzę do LuxMedu, bo mam tam wykupiony pakiet medyczny z zakładu pracy, więc niestety nie pomogę z lekarzem na NFZ ;( a skąd jesteś?

Witam przy okazji wszystkie kolejne Dziewczyny! Widzę, że sporo tu mam prawie dwulatków :D

Sikora ja w pierwszej ciąży chodziłam właśnie do Ewy Mężyk, ale ona teraz przyjmuje kilka godzin w tygodniu i są do niej strasznie odległe terminy. Teraz byłam u Kurkowskiego. Muszę przyznać, że mi zaimponował swoją fachowością i spokojnym podejściem. Jak narazie będę chodziła do niego. On w poniedziałki ma USG dostępne w gabinecie. W inne dni niestety chyba nie, ale jeszcze go o to podpytam.

Hej. Ja na pierwszą wizytę idę w ten piątek. Więc będę miała wtedy 100% potwierdzenie. Chociaż 2 testy się pewnie nie mylą.
To moja 3 ciąża. Zupełnie nieplanowana i jak na razie idzie mi z trudem pogodzenie się z zaistniałą sytuacją. Mam już 2 córeczki - 5 i 2 letnią.
termin bedzie koniec maja początek czerwca

Super, to jest nas coraz więcej :) :) :)

Hej:) ja też zostane mama na początku maja to będę mój drugi skarb:) synek ma prawie 2 latka

Zapatrzona, a do którego lekarza chodzisz w Gdyni? Zastanawiam się nad luxmedem, ale przeraża mnie trochę brak usg w gabinecie i umawianie się na kolejną wizytę. Najwięcej opinii w internecie można znaleźć chyba o Ewie Mężyk z tych wszystkich pracujących tam lekarzy.

Inne tematy z forum

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...