Mamusie marcowe 2014 (2)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-t480030,1,16.html

Mamusie marcowe 2014r:

1. termin: 01.03.2014r. Ania32 (Pruszcz Gdański)
2. termin: 05.03.2014r. fendika (Gdańsk)
3. termin: 08.03.2014r. Evelcia (Gdańsk Kowale)
4. termin: 11.03.2014r. MartaR (Gdańsk Jasień)
5. termin: 12.03.2014r. BWN (Gdańsk Ujeścisko)
6. termin: 16.03.2014r. asiula (Gdańsk Morena)
7. termin: 17.03.2014r. gosia24 (Rumia)
8. termin: 20.03.2014r. okraglinek (Pruszcz Gdański)
9. termin: 27.03.2014r. yenna (Gdańsk)
10. termin:? malgocha
11. termin:? Kejt
12. termin:? kiave
13. termin:? Magdula
14. termin:? AgaMalaCzarna
15. termin:? Martyna.89
16. termin:? Patunga
17. termin:? Morelka
18. termin:? Luciolla (Pruszcz Gdański)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe 2014 (2)

A Wy znowu mnie wyprzedzacie, wybrałam wózek a tu już łóżeczko :P Ja jeszcze nie patrzyłam.. Byłam dzisiaj w galerii w hmie i powiem Wam, że promocja szybko się rozeszła, tych rajstop i getrów za 5zł jest kilka sztuk i to najczęściej rozmiar s na 164cm wzrostu :/ kupiłam jedne, udało się :) ale cena przed promocją wow, 40zł! Pytałam babeczkę czy są w innych sklepach promocje a ona, że jak im został ten asortyment to tak.. ale jest kilka jeansów jakby któraś potrzebowała za 30zł.

Ja tez właśnie chcę biale drewniane łóżeczko. Patrzylam w ikei są całkiem fajnie jeszcze allegro zostaje.

wiem, ze maja dwa poziomy. materacyk przeciez kupuje sie osobno - gryczano-kokosowy. drewniane z kolei trzeba ochraniacz, zeby dziecko nie zaplątało raczek w szczebelki. mnie sie turystyczne wydaja bezpieczniejsze, a ile poziomow maja drewniane?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

my tez kupujemy tradycyjne drewniane, moi rodzice tez chca kupic wiec jak bedziemy do nich jezdzic to juz bedzie z glowy wozenie bo tam na stale bedzie stalo, a na inne podroze mamy uzywane pozyczone turystyczne, ktore stoi z kolei u tesciow i tez pewnie bedzie rozkladane na potrzeby wnuka. Spory wybor jest w ikei i nie sa dogie, my kupujemy albo naturalne drewniane ktore bedziemy malowac albo biale zeby pasowaly do mebli w sypialni :)

AgaM turystyczne do codziennego użytku? turystyczne nie ma odpowiedniego materaca, ma tylko 2 poziomy, jak będziecie dużo jezdzic to ciagle rozpakowywanie, slanie itp...my mamy stacjonarne i turystyczne beby design dodatkowo..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nam sie podoba turystyczne - baby design dream. kolezanka dwojke dzieci w turystycznym i nam przypadło do gustu. poza tym łatwo je pozniej zlozyc i przydaje sie podczas podrózy.

Jalie łóżeczko kupujecie bo ja się coś zdecydować nie mogę. Myslam żeby od stycznia zaczac zakupy. Któraś z was planuje moze zakup wózka maxi cosi mura plus 4?

tak tak ja tez z moreny:)

Fendika a Ty tez jestes z moreny? no to bedzie z kim spacerowac :)

ja juz tez wczoraj meza namowilam zebysmy jeszcze w grudniu cos wybrali i wplacili tylko zaliczke, bo kasy na razie na to nie mam ale tez i miejsca na wozek nie bardzo wiec odbierzemy sobie przed porodem, a lozeczko moze w przyszlym tygodniu kupimy , tez juz wybrane wiec tylko po nie jechac ;)

pozdrawiam z pracy:), jakos mnie do gdyni dowiało:), ale zaczynam myslec nad l4:)fajnie, ze nas tyle z moreny, bedziemy dzielnie spacerowac:)

my jak zamowilismy wozek to juz rzeczywiscie lzej:), jeszcze łozeczko, ale juz wybrane, wiec tylko trzeba podjechac:)

ja spalam dzis niespokojnie i moj Bączuś strasznie sie tez krecil, pewnie wyczuwal moj niepokoj

Mikka bylam pewna ze Twoja mala tez sie troche pokreci przez ta pogode, ale moze ma ostatnio gorsze dni, Tobie tez niecodziennie chce sie tak samo :p

a na kawie chetnie sie spotkam :) juz sie cieszylam ze jest ktos z moreny i bedziemy mogly na spacery z wozkami sie umawiac ;)

dziewczyny podziwiam Was ze chce sie Wam w taka pogode wychodzic, ja nosa nawet nie wytkne, ale podobno na dole mniej wieje a ja na tym swoim 10 odczuwam to bardziej, w nocy balam sie ze nam okno wybije i w srodku nocy maz przestawial lozko na druga strone pokoju hehe

Fendika może coś ci kupić? Czy te getry czy rajstopy? Masz maila prywatnego mikkka_p@wp.pl bo zaraz wychodzę i w razie co sprawdzę w galerii :) Tylko podaj rozmiar i najlepiej wyślij mi nr tel. to zadzwonię co jest :) Ruchy obserwuję, dzisiaj mam szkołę rodzenia i poproszę żeby tętno sprawdziła, to mnie uspokoi :)

ja tez bardzo chętnie w Macu się spotkam..nie ukrywam ze tez mało wychodzę bo niby gdzie w ciąży poza tym moi znajomi pracują, po pracy rodzina i sporadycznie znajdujemy czas..a ja bardzo lubie towarzystwo;)
ja dziś tez chciałam podjechać do galrii ale w taka pogode nie chce Julki ciagac ze sobą:/także dziś caly dzień w domciu;)
mikka obserwuj caly czas ruchy jak się rusza to jest dobrze nawet jak czasami sa słabsze..a jak będziesz miała wątpliwości to podjedz na izbe przyjęć i niech sprawdza..

Kasieńkas dzięki za info, na pewno zajadę po rajstopy, zwłaszcza jak taka pogoda się zaczyna :)

Fendika ja poczułam ulgę, bo dla mnie zakup wózka i wybór fotelika był z całej wyprawki najgorszy! A pytałam o tą zmianę, bo gondola ma 75cm i się zastanawiałam jak to wyjdzie, ale w sumie na pół roczku będzie lato to zawsze mogę szybciej zmienić na spacerówkę :)

Asiula jesteś z moreny, więc możemy nawet w mc na kawę, ja również chętnie się spotkam częściej :) A malutka się ruszała i rano po śniadaniu też tylko się martwiłam i martwię nadal, bo troszkę jakby słabiej czy lżej nie wiem jak to opisać :)

Wiecie co, to chyba ta pogoda, ja też nie mogłam spać! Jeszcze mnie mój pies obudził grrr nie dość, że w nocy nie spałam to jeszcze o 6 się obudziłam i już tylko leżałam ...
Evelcia o której się zbierasz do galerii?? Może się spotkamy, ja będę ok 12 :)

No to pogodę mamy ładną :) dziś nigdzie nie wyruszam z domu.Monika super, że wózeczek zakupiony częściowo:) ja Ci powiem powiem tak na temat spacerówki myślę, że to będzie zależało od tego czy Twoja córcia będzie się mieścić długo w gondoli lub czy nie będzie chciała zwiedzać szybko świat:D w x landerach jest to super że buda jest mocno rozciągana i dziecko w spacerówce jest mocno stabilne.

No tak przy tym huraganie spać nie mogę drugiego bloku nie widzę taka śnieżyca :D

A ja jak zawsze mam problem ze spaniem... Ehh myslalam ze bezsennosc pozniej dopada.

Namowilyscie mnie na to odwiedzenie mama i ja. Zobaczymy czy mi sie uda cos kupic dzisiaj ;)
Super te promocje w h&m. I tu musze dzisiaj wpasc ;)

Spotkanie naprawde fajne bo ja nie mam znajomych w ciazy. Fajnie tak pogadac z babeczkami na temat :D

spotkanie bardzo fajne :) ja moge częściej bo mało mam ostatnio okazji do spotkan towarzyskich ;)

mikka nie świruj, zobaczysz ze poznym wieczorem albo w nocy sie rozkreci :)

u mnie wrecz odwrotnie, maluch tak sie wierci odkad wrocilam ze leze caly czas i brzuch mnie juz boli od kopniakow :( gimnastyke sobie dzis odpuscilam

moja przyjaciolka tez dlugo w gondoli corcie wozila a znajoma ostatnio wspominala ze moze ze 3 razy korzystala z gondli bo synek nie chcial i nosila go w chuscie

mikka to fajnie ze się zdecydowaliście..w końcu masz jeden problem z glowy:)a jakie ma kola?duze i skretne?
co do zmiany gondoli to moja julcia już nie chciała jezdzic od 5 miesiąca ale przedluzylam jej o 1,5 miesiąca..a wiem ze inne mamy woza nawet do 8 zależy od dziecka:)
kasienkas dzięki za info musze się tam koniecznie wybrać..tylko w weekend może już nie być rozmiarow:/

hej,
dzisiaj szwędałam się po galerii bałtyckiej i chciałam Wam ogłosić, że w h&m są poprzeceniane:
- spodnie jeansowe ciążowe ze 149,90zł na 30 !!! rozmiary: 34,36,38; żadnych nie kupiłam, bo nogawki dla mnie za krótkie były, ale cena dobra..
- rajstopy ciążowe przecenione z 39,90zł na 5zł i takież zakupiłam dzisiaj sobie, bawełniane, fajne i widać, że ciepłe
-legginsy przecenione z 29,90zł na 5zł.

W sklepie Butik mają fajne dłuższe bluzki sięgające poza biodro -jednokolorowe za 19,90zł przecenione z 29,90 i 39,90zł w kolorze niebieskim, turkusie ciemnym, czerwonym i czarnym. Kupiłam sobie niebieską.

W reserved se kupiłam w końcu drugi stanik, z jednym większym nie da się żyć.A wszystkie sprzed za ciasne.

Trochę zmartwiona jestem tą opinią szkoły rodzenia na Klinicznej. Czy któraś z Was się tam pisze? Ja chciałam, ale dopiero w styczniu na początku mam dzwonić. Lipa, że przeciągają z zapisami a potem jeszcze mówią, że nie ma miejsc :/. Niepoważne to jest.

Jak spotkanie???

hahaha a nie mówiłam:)

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......