Mamusie marcowe 2014 (2)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-t480030,1,16.html

Mamusie marcowe 2014r:

1. termin: 01.03.2014r. Ania32 (Pruszcz Gdański)
2. termin: 05.03.2014r. fendika (Gdańsk)
3. termin: 08.03.2014r. Evelcia (Gdańsk Kowale)
4. termin: 11.03.2014r. MartaR (Gdańsk Jasień)
5. termin: 12.03.2014r. BWN (Gdańsk Ujeścisko)
6. termin: 16.03.2014r. asiula (Gdańsk Morena)
7. termin: 17.03.2014r. gosia24 (Rumia)
8. termin: 20.03.2014r. okraglinek (Pruszcz Gdański)
9. termin: 27.03.2014r. yenna (Gdańsk)
10. termin:? malgocha
11. termin:? Kejt
12. termin:? kiave
13. termin:? Magdula
14. termin:? AgaMalaCzarna
15. termin:? Martyna.89
16. termin:? Patunga
17. termin:? Morelka
18. termin:? Luciolla (Pruszcz Gdański)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe 2014 (2)

http://gchmanhattan.pl/plac_zabaw_dla_dzieci-gch_manhattan_najemca-pl-15.html?f=search&t=a&l=-1

jest plac zabaw :D

To co zostaje Manhattan i spotkanko pod kawiarnią? Tylko Grycan, Starbucks czy ta koło h&m??

Albo od razu umówmy się w galerii :)

spotkajmy sie faktycznie przy tej kawiarence, Mac jest na pewno zamkniety, ale jak w manhatanie nie bedzie nic dla waszych dzieci to mozemy podejsc do galeri tam jest plac z kulkami, a moze w trakcie przypomni sie nam jeszcze jakies fajne miejsce ;) moze ktos jeszcze dolaczy? tyle nas bylo jeszcze jakis czas temu....

dziekuje :) ... Tobie gratuluje ksiezniczki:)
strasznie chcialam dziewuszke ale wyszlo inaczej... wazne, zeby zdrowy :)

maz oddal auto do naprawy :( a tramwajami nie chce jezdzic bo lekko przeziebiona jestem no i Was nie chce obdarowac bolem gardla.
szkoda! naprawde bardzo chetnie bym sie spotkala z dziewczynami w takim stanie jak ja :D

organizujecie czesciej takie spotkania? czy to pierwsze?

....
a teraz troche pytan:D
jak spedzacie sylwestra?
gdzie zamierzacie rodzic?
ja w pasie na wysokosci pepka mam juz 95cm a Wy juz sie mierzyłyście??
jak Wasza waga? moja rosnie nieubłaganie, chociaz nie mam zachianek i jem jak przed ciaza

... wczoraj pierwszy raz poczulam jak maluszek ma czkawke... heh super uczucie:D

to umaiwamy się na początku może w Manhatanie przy kawiarence na poziomie 0..a później zobaczymy co tam jest i czy rzeczywiście Mac jest zamknięty co Wy na to?

heh tak probowalam ;) ale widze, ze sobie poradzilyscie.

z lozyskiem to jest tak ze istnieje znikoma mozliwosc ze sie podniesie... ale caly czas wierze, ze tak bedzie.jesli zostanie tak jak jest to wskazanie do CC, poki co obowiazki domowe typu latanie z odkurzaczem itp przejmuje Maz, malo wysilku duzo lezenia.... zakaz wspolzycia.
w sumie to nic sie nie zmienilo bo wczesniej mialam skracajaca szyjke ale juz jest ok. wizyta dopiero 2 stycznia

AgaMalaCzarna może dasz rade się wyrobić do 16stej :D

widze,ze organizujecie spotkanie. szkoda, ze sie wczesniej nie odezwalam to pewnie i ja bym sie przykulala.

a propo mc D kolo manhattanu ... jest zamkniety ;P

AgaM milo Cie widziec w tym watku ... mialysmy stycznosc na weselniku ;) w lipcu

Luciolla ten Mc co proponujesz jak się nie mylę jest już nie czynny:).

AgaMalaCzarna fajnie, że się odezwałaś pamiętam na samym początku próbowałyśmy rozkręcić te nasze marcowe forum :), a z tym łożyskiem to jest jakiś przymusowy wcześniejszy poród? Zaglądaj do nas częściej zawsze bedzie nas więcej :)

Słyszałam o mc, że go zamknęli... ale nie wiem.. Ja nie mam jeszcze dzieciaczka, więc się nie orientuję, może jest na górze ten plac zabaw z kuleczkami, ale mogę mylić sklepy :)
AgaMalaCzarna gratki, u nas na początku też miał być Jasiek, ale będzie najprawdopodobniej Klaudia :) A co lekarz mówił na temat tego łożyska, będziesz częściej pod kontrolą, będziesz leżeć? Musisz być dobrej myśli i się nie denerwować, żeby dzieciątko było spokojne i mogło się rozwijać, łatwo powiedzieć, wiem, ale postaraj się, trzymaj się dzielnie :) !

Witam
ojj dawno mnie tu nie bylo...widze,ze watek sie rozkrecil.

termin mam na 7 marca, w brzuszku chlopiec... prawdopodobnie JASko.
ciaza przebiega prawidlowo ale niestety poki co polozenie lozyska nie jest zadawalajace... nisko osadzone wrastajace.

porod planuje na Klinicznej... czy ktoras z Was orientuje sie co trzeba zabrac do tego szpitala?

pozdrawiam wszystkie marcowe Mamy

ja właśnie negocjuje z moim mężem auto :)

A miejsce? Manhattan? tylko czy tam gdzieś można puścić dziecko "samopas"? A może ten Mc obok, bo tam jest chyba pokoik dla dzieciaków (przynajmniej był jak chodziłam do ogólniaka ;P )

Kasieńkas a jakie dokładnie okolice Pruszcza?

Witam nowe koleżanki :) Kasieńkas tyle pytań ohoho :) Chyba większość z nas już badało glukozę, jakiś czas temu poruszałyśmy ten temat, pamiętaj jak będziesz szła żeby zabrać cytrynę! :) Ja też na początku nie potrzebowałam słodyczy, a teraz grrrrr staram się ograniczać :P
Ja już chodzę do szkoły rodzenia na zaspie. Czyżby na klinicznej każą w styczniu dzwonić? Ciuszki powoli kompletuję, ale czekam na razie na szaloną babcię, która przyjeżdża na święta z paczuszką niespodzianką :) Zaczęłam również od 62, ale może niech wypowiedzą się w tym temacie mamusie, które mają już starsze pociechy :)

Z tą odzieżą to tak jak z artykułami ślubnymi... ciężko... wiem, że czasem można trafić na jakieś promocje w h&m, ale na spodnie jeszcze się nie spotkałam...

MartaR liczymy na Ciebie, postaraj się! :) A tak w ogóle to 16:00 ale gdzie? :P

ja będę z Julcia jutro wiec dziewczyny zabierajcie pociechy ze sobą:)

Jeśli chodzi o obsługę w sklepach z wózkami to Mama i ja ma najlepiej wykwalifikowaną ekipę. Właśnie od nich wracam bo chciałam się poradzić odnośnie fotelika a nie jest tak że zielona jestem bo przerobiłam temat z moją córką i teraz robię powtórkę z rozrywki (a na punkcie bezpieczeństwa mam fioła) i powiem czapki z głów. Przegadałam z facetem półtorej godziny no łeb miał skubany jak nie wiem :) I dowiedziałam się od kolesia że maxi cosi w ostatnich testach ADAC stracił jedną gwiazdkę.

Ja ogólnie WSZYSTKO mogę wziąć używane, wózek, ubranka, łóżeczko. Ale nigdy w życiu nie wezmę używanego fotelika. Bo to jest inwestycja która nigdy ma się nie zwrócić. A gdy dojdzie do tragedii nie będę pluć sobie w brodę że pożałowałam paru złotych na coś co ma uchronić moje dziecko przed tragicznymi skutkami wypadku.

Część starego Jasienia

Monika (Gd. Jasień) z a której strony Jasienia jesteś ? Mikkka chciałam być , ale to jutro dopiero będę wiedziała :D

ciuchy ciążowe tanio są podobno tu http://pchelka.sklep.pl/ ale sama jeszcze tam nie bylam

Dziewczyny gdzie w Gdańsku jest jakiś fajny sklep z odzieżą ciążową niedrogo

Inne tematy z forum

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...