Mamusie marcowe 2014 (2)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-t480030,1,16.html

Mamusie marcowe 2014r:

1. termin: 01.03.2014r. Ania32 (Pruszcz Gdański)
2. termin: 05.03.2014r. fendika (Gdańsk)
3. termin: 08.03.2014r. Evelcia (Gdańsk Kowale)
4. termin: 11.03.2014r. MartaR (Gdańsk Jasień)
5. termin: 12.03.2014r. BWN (Gdańsk Ujeścisko)
6. termin: 16.03.2014r. asiula (Gdańsk Morena)
7. termin: 17.03.2014r. gosia24 (Rumia)
8. termin: 20.03.2014r. okraglinek (Pruszcz Gdański)
9. termin: 27.03.2014r. yenna (Gdańsk)
10. termin:? malgocha
11. termin:? Kejt
12. termin:? kiave
13. termin:? Magdula
14. termin:? AgaMalaCzarna
15. termin:? Martyna.89
16. termin:? Patunga
17. termin:? Morelka
18. termin:? Luciolla (Pruszcz Gdański)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe 2014 (2)

dla mnie czwartek 16 tez jest ok :)

Mikkka a Ty już znasz płeć Waszego maluszka? Bo teraz coś znalazłam na allegro fajna paczuszkę a pamiętam, że Ty się pytałaś o ciuszki gdzie można taniej zakupić :).Tylko, że ta paczuszka jest dla dziewczynki i aukcja kończy się dziś o 11stej. :)

czwartek 16:00 super
Manhattan? Zrobimy sobie mikołajkowy kaloryczny prezent w grycanie :p

16 czwartek ok

to czwartek 16?Bo ja jednak Julcie będę zawozila do tesciow we wtorek i sama do lekarza wiec nie dam rady..ale inne dni jak najbardziej wiec czekam na propozycje:)

Mnie pasuje cały wtorek i czwartek, a poniedziałek, środa, piątek do południa..

słuchajcie, to może te dziewczyny które są mniej dyspozycyjne niech napiszą swoje propozycje co do spotkania a reszta się dostosuje, bo tak to my się nigdy nie spotkamy w większej grupie niż we 2-3 osoby

czwartek??

dla mnie wtorek 15:00 Manhattan może być, to co tak się umawiamy czy inaczej? :)

to co 16 ale inny dzień jak wtorek?

dla mnie to bez roznicy gdzie i kiedy :)

dzien tak, ale godzina nie:(

ja chodze do dr Puszkarskiej..Ty z tego co rozmawialysmy chyba tez:)
przypomniało mi się ze nie mogę jednak we wtorek bo mam wizyte u mojej lekarki..chyba ze spotkamy się wlansie w Manhatanie o 15 to spoko bo akurat tam przyjmuje moja lekarka a mam na godz 16 albo 16.30:) to jak umawiamy się tak czy większości pasuje inny dzień?

Jak wrzeszcz to moze Manhattan albo galeria. Sa tam jakies sale zabaw dla dzieci?

jak już to moje wyniki wskazują na lekka niedoczynność tarczycy... dowiem się 23 grudnia na wizycie u endokrynologa. ale mam nadzieje ze wszystko jest ok a humorek to tylko urok ciąży.
kurcze znowu się beze mnie spotkacie :P ja to mam pecha

Dla mnie wtorek 15:00 jest okej tylko nie wiadomo gdzie :)
Uhm a do kogo chodzisz?
Nie pamiętam kiedy ostatnio robiłam, glukozę raz robiłam z prywatnymi badaniami do hematologa - wtedy wyszła źle, przez stres..powtarzałam ale ze skierowaniem od diabetologa z kolei..w moim przypadku co miesiąc muszę kontrolować wszystkie wyniki krwi (ale niestety prywatnie), tsh miałam w porządku więc nie robiłam co miesiąc, a niektórych badan nfz nie refunduje, więc ciężko mi określić, ale raczej, co miesiąc u niej nie byłam..jak się zobaczymy to poruszymy ten temat :)

to co wtorek 15?
mikka dobry pomysl z plasterkiem..na pewno wezme;) a powiedz mi czy za każdym razem lekarz rodzinny wypiosuje ci skierowanie na badania?bo ja dziś bylam i niechętnie wypisala powiedziała ze to wyjątek..i ze co mieisac nie może wypisywać:/u ciebie nie robi problemów?bo my chodzimy do tej samej co nie..

poniedziałek mi z kolei nie pasuje, mam szkołę rodzenia, chyba że jakoś wcześniej, ale wtedy mamy pracujące nie będą mogły... ehh

humorki to miałam na początku, teraz zaczyna dokuczać mi zmęczenie i znużenie, przed chwileczka się zdrzemnęłam :)

Fednika może jak masz takie przykre doświadczenia, weź sobie osobno plasterek cytryny i po wypiciu jeszcze sobie zjedz? mi pomogło, zabiło ten mdły smak :)

jak na dzień dzisiejszy pasuje mi i pon i wtorek godz 15..co prawda pora obiadowa ale można zjeść np. o 14;)wiec jak najbardziej mi pasuje..co do miejsca to może ktoś zna cos fajnego?
ja na glukozę ide jutro tylko na 50 wiec czekac będę godz..ja się na pewno nie rusze z miejsca bo po ostatnim badaniu ledwo siedziałam tak mnie mdliło az w końcu zwymiotowałam wiec wole nie ryzykować;)cytrynke biore musowo bo bez tego nie ma szans ze wypije;)
co do nastrojow to ja miałam tak ciężko w pierwszych miesiącach i az sama się dziwiłam ze tak mogę się zachowywać..Evelcia a nie masz problemów z tarczyca bo ja wyczytałam ze podwyższony jej hormon może powodować m.in.takie zachowania..ja biore tabletki już od miesiąca i zauwazylam poprawe może rzeczywiście cos w tym jest..

idziesz na czczo, pobieraja kre, potem pijesz glukoze i po dwoch godzinach ponownie pobieraja Ci krew- w tym czasie max lyczek- dwa wody. mnie sie teraz chce spac- podjadlam kilka mandarynek zeby troche kwasu było:)

Inne tematy z forum

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...