Mamusie marcowe 2014 (3)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-2-t500981,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe 2014 (3)

Zapraszam do nowego watku :)
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-4-t517970,1,16.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Calkiem ciekawe moze byc to sobotnie spotkanie. Jestem ciekawa czy maz sie zgodzi na taka ilosc godzin :) mam pewne watpliwosci hehe

ja tez bym się skusila na te warsztaty bo ciekawe rzeczy widać będą omawiać ale akurat wtedy mamy mala imprezke "children party";) robimy wspólnie z meza bratem urodziny dzieci..ich 3 chlopakow + nasza Julica:)co prawda ona dopiero konczy 14 lutego 2 latka ale ze względu na mój wspanialy stan dali propozycje wspólnej imprezy zebym się nie meczyla;);)

ło matko :) ale tu do czytania ;) nieźle produkujecie tych postów :)

widać,że humory dopisują czarownicom pomimo zgagi, skurczu łydek i nieprzespanych nocy:)

mnie młody wykańcza -dziś po 5ej już mi właził na głowę bo się wyspał :( i pada o 19ej a nie chce spać w dzień:)takie czasem uroki ;/

ja chciałam tylko się dołączyć do wątku koszul - w poprzedniej ciąży a w sumie po porodzie miałam te rozpinane po bokach jak i na środku, te po bokach fajna sprawa bo się łatwo karmi, a w tej na środku musiałam przeciągać koszulę pod pache,żeby wysunąć pierś :)

i fajne te warszataty co podrzuciłyście - może się na coś skuszę, bo szkołę rodzenia to chyba sobie odpuszcze...

Mikkka ja dziękuję za pieska mam kotka ;) który wystarczająco już na szkód na robił, a mieszkanie kupione i wyremontowane 2 lata i nie powiem jak wyglądają futryny od drzwi w naszej sypialni.

moja tez sobie znalazla zabawe i wytyka piete/łokiec? z prawej strony i sie przeciąga:) dzis poleciało kolejne pranie:) jeszcze ze dwa przed nami bo piorę kolorkami:)

ja z kolei w ciągu dnia latam ciagle do kibelka, chyba juz z 8 razy. mandarynki i pomarancze wcinam:) zgaga po czekoladzie czasem, a trudno sobie odmówic...

ja tak widzisz ciagle coś znajduje.

dla osób z Sopotu http://pracowniaosobista.pl/?mod=products&mid=warsztaty_rozwoju_osobistego&action=details&id=55

jest też joga:)

oj mikka to musialo byc swietne uczucie :)) na czkawke lyzeczka cukru jest dobra ;) ale nie kazdy potrafi ja na raz przelknac ;) ja lapie na chwile powietrze w usta i zatykam nos :)

Marta zawsze możesz sobie sprawić małego pieska, będzie wesoła rodzinka :P
Czkawka hmm dziwna, ale po pewnym czasie wkurzająca :) to tak jak czasem powieka skacze albo mięsień ma przykurcz i tak "skacze" :) Szkoda tylko, że nie pamiętałam, co mi Evelcia mówiła odnośnie pozbycia się jej :P czy to było coś słodkiego, czy woda hahaha i czekałam aż sama przejdzie :) a noc też była ciekawa, wstawałam chyba 4 czy 5 razy, miałam skurcze łydek a nad ranem poczułam stópkę mojej tancerki włącznie z piętką i paluszkami :)

Aga Ty to zawsze coś wynajdziesz i teraz będę męczyć męża żebyśmy poszli :P

a lody jem waniliowo - truskawkowe i na szczęście po nich zgagi nie mam, gorzej po ciasteczkach albo mandarynkach ;)

http://www.mamanigdyniejestsama.pl/informacje-o-spotkaniu

mi na czkawke lekarka polecila zjesc cos slodkiego

bedziecie tak pisac to zaraz dopadne zamrażarke:)

Asiula jak masz ochote na lody to jedz..najlepiej smietankowe/waniliowe bez zadnych sosow czy czekolady wtedy nie maja dużo kalorii a wręcz przeciwnie .. polecają je sami dietetycy:)
co do czarownic to się teraz trochę usmialam ze jak cos powiemy to się sprawdza po kolei z nas;) mikka i jakie uczucie czkawki? bo mi szczerze mowiac jest to mało komfortowe;)

Cześć,
jeszcze ja się chciałam zameldować z moją córeńką :) termin porodu wyznaczony na 12 marca 2014.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i gorąco ściskam Pruszczanki!

współczuje, mnie moje tabletki pomagają od razu, ale dziś zapobiegawczo kupiłam mleko i banany do koktajlu....zapobiegawczo bo znów chodzą za mną lody :D

ze mna zgaga poszla spac i mnie obudzila:)

Hehe no serio ale z nas czarownice jakies :P
Marta to musial byc naprawde fajny sen :)
A Wy tyle o tej zgadze mowilyscie ze mnie tez poNiej azdo wieczora meczyla! Ratowalam sie mlekiem na ktore mam caly czas ochote.
Az strach sie z wami czarownicami spotykac :P

Mikkka i Evelcia te wczorajsze Wasze opowieści o psach tak mnie interesowały, że całą noc śniły mi się PSY :D i to dużo było małych piesków :D

hehe a ja z Evelcią rozmawiałam o czkawce, że nigdy nie miałam i co? wczoraj wieczorem już się dowiedziałam co to :P

a rzeczywiscie, mówilas:)

ja używam gaviskon ale jest miętowy, dla mnie ok ale wiem ze Wy nie lubicie ;)

rennie owocowe maja przy kasach w lidlu:) ja dzis ogolnie wzialam 2 tabletki połówkamii.

Inne tematy z forum

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...