Mamusie marcowe 2014 (3)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-2-t500981,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe 2014 (3)

no ja niestety tez od kilku miesięcy cierpie na bezsenność..jak się już obudze to 2 godz nie spie..do tego ta zgaga.. ale na szczescie od wczoraj jest lepiej i mam nadzieje ze nie wroci;)
Rogala nie miałam wiec nie wiem czy jest ok, chociaż myslalam tez nad jego kupnem ale jakos czas zleciał przestalam karmic i obylo się bez rogala;)

dzięki dziewczyny, ja na boku juz od dawna nie spie bo maluchowi jest niewygodnie i mnie kopie ale wlasnie do karmienia potem moze byc wygodniej :)

mikka wspolczuje problemow ze spaniem, ja poki co spie dosc dobrze i dlugo jak za dzieciecych lat ;)

ale na bezsenność niestety nie pomaga :P a dla mnie to masakra, nigdy wcześniej nie miałam problemów ze snem!

Dołączam się do Agi, również jestem w posiadaniu, szybko się zdecydowałam ze względu na chorobę krwi i zalecaną dla kobiet w ciąży (tym bardziej z problemami z krwią) pozycją na lewym boku.. o wiele wygodniej, ułatwia spanie na boku, jestem bardzo zadowolona i potem jeszcze posłuży do karmienia i dla dzidzi :)

mam rogala "C" od 16 tygodnia spię na nim, bardzo wygodny, nie bolą plecy i mozna oprzeć brzuch. potem moze sluzyc przy karmieniu i jako kojec.

dziewczyny czy planujecie zaopatrzyc sie w poduszke rogala? a te ktore maja juz dzieci czy korzystalyscie z nich? oplaca sie zakupic czy to kolejna rzecz do zagracania w domu? duzy czy maly wystarczy? dzis na szkole rodzenia babka o tym mowila i tak sie zastanawiam....

mikka mój Bąbel też lubi do kosciola chodzic ;) nie kopie wtedy tylko mnie delikatnie od srodka "masuje" :D

Tak do pani Ani, ale będzie ciekawie :) tylko my z forum będziemy hehe
Evelcia moja mała też się rozbrykała, zwłaszcza wieczorem i rano, ale lubi też szkołę rodzenia, czy kościół hahaha daj znać jak wrażenia po zmianie lekarza :)
mikkka

na spokojnie, po wyzszej dawce powinno spasc, jak bedzie nizej, ale nadal powyzej normy to dostaniesz wyzsza dawke i powtorzysz badania za miesiac.

Evelcia nie ma co się bać wyników jeżeli nawet wyjdzie tarczyca nie tak to lekarz przepisze leki i będzie ok :) .Daj znać jak już będzie po wizycie :) no i trzymam kciuki żebyś się dowiedziała co tam siedzi w Twoim brzuszku :)

W uck nie zwracaja uwagi na kobiete w ciazy. Na szczescie dzisiaj sprawnie wszystko poszlo i w 30 min bylam juz po. Teraz tylko czekam z lekkim niepokojen na wyniki.
Mnie sie pewnie juz nie uda zapisac na te warsztaty :( ale sprobuje jeszcze...

Ale dziecko nabralo sily ostatnio! Jestem w szoku! Wczoraj wieczorem nie moglam lezec na zadnym boku bo tak sie bawilo ze ledwo wytrzymywalam. Oj a pomyslec ze bedzie coraz wieksze i silniejsze. Zaczynam sie bac :D

to bedzie silna grupa Forumkowa:)

ostatnie miejsca ale jeszcze zdarzylam :)

mikka do tej Pani Ani dzwonilas?

zapisałam się :)
Fendika dawaj zapisuj się, będzie nas więcej :) Asiula zapisałaś się??
W uck byłam kilka razy i ciąża nic nie robi, panie nie wołają (musiałaś trafić na jakąś wyjątkową :) ), pacjenci nie wpuszczają a nawet miejsca nie ustąpią...

Zajęcia od stycznia, grupa około 10 osób, tylko kobiety. Zapisałam się. Jak będzie znany termin, będą informować telefonicznie. Zajęcia mają być na ul.mariackiej. nie wiem czy do szkoły rodzenia się dostanę, więc się zapisałam na warsztaty, może coś mi to rozjaśni..

tematyka będzie glownie opieka nad niemowlęciem i porod tak? to w sumie jak w szkole rodzenia czy się myle?

ale to warsztaty dla samych kobietek tak? czy dla par...? to jak jest tyle chętnych to ja się tez zapisze :)

warsztaty beda w soboty, ale jeszcze nie wiedza w którą zaczną- mają dzwonić. grup o ile wiem, nie ma.

Evelcia a nie puścili Ciebie z uwagi na ciaze?ja tam byłam w 1 ciąży i panie w rejestracji poprosily abym przyszla pierwsza..tylko już do pobrania krwi musiałam czekac bo oczywiście nikt z pacjentow nie okazal się dobroduszny;)
Evelcia 300 ciasteczek?? wow..podziwiam..mi się tyle nie chciało by robic;) ostatnio zrobiłam ale mala porcje na spróbowanie i wyszly bardzo dobre mimo ze nie do końca pierniczki:)

no wlansie mam Renni owocowe..moj maz jest wpanialomyslny i jak kupowal to zaznaczyl ze owocowe bo wie ze ja miety nie lubie;)(ja nawet nie wiedziałam ze sa owocowe) rzeczywiście po słodyczach pieczenie wzmaga a ja je tak uwielbiam;) po smażonym tez chociaż w sobote jadlam rosol nic smażonego i to był najgorszy dzień "zgagowy"..
tez bym chętnie na te warsztaty się zapisala mimo ze jestem już z tych "doświadczonych" ale pewnie nie będę miała czasu ze względu na prace mojego meza:( chociaż one odbywać się maja w sobote tak?

Inne tematy z forum

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...