Mamusie marcowe 2014 (3)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-2-t500981,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe 2014 (3)

Ok może byc i morena tylko, że grycan to chyba odpadnie, bo tam dla nas miejsca nie będzie jak się nie mylę to są stoliki dla dwóch osób?

to chyba zostanie ch morena i grycan, ehhh ale tam mają też pyszne rurki z bitą śmietaną :)

ja po warsztatach musze jeszcze podjechac do ch morena na jakie 30 min, wiec potem moge dolaczyc

to my po warsztatach mozemy wrocic na morene skoro Wam bedzie wygodniej i spotkac sie w macu albo w ch morena u grycana...zalezy ktore lody wolicie ;)

ja juz na urlopie , wiec chetna na spotkanie:)

dziewczyny Wy mi tez narobilyscie ochoty ale na wyjście;P..tylko nie wiem czy dam rade bo jeszcze mnie trzyma szczególnie katar..jutro jeszcze raz chyba pojde do lekarza..ale jak byscie były na Morenie to może na chwilke bym wpadla:)

Oj tym razem się najem :)))) i wezmę ze sobą zapasy :P
Marta a Tobie gdzie wygodniej dojechać??
Asiula wszystkim smaka narobiłaś :) Ja przed chwilą zjadłam lody, wczoraj wytrzymałam haha
Gosia trzymaj się dzielnie i daj znać jutro! Jeszcze troszkę zostało, ale Maluszek coraz silniejszy :)

Hej dziś czytam o tych lodach i mam na nie taką ochotę mniam dam zamówienie dla męża :-) U mnie wczoraj coś się działo wieczorem miałam twardnienie brzucha i ból w dolnej części od kręgosłupa i tak z pół godz nie mogłam się na łóżku ruszyć dwie nospy i przeszło ale się troszkę strachu najadłam bo lekarz przy takich objawach w moim stanie od razu do szpitala każe mi jechać jutro mam wizytę w szpitalu więc mam nadzieję, że wszystko ok będzie bo dziś już jest w miarę ok Jutro od dwóch tyg mam wychodne do szpitala będę na spacerku choć troszkę ale się cieszę :-)

dziś stwierdzam ze warto bylo popanikowac i jechac bo moja Marysia juz wie ze nie wolno denerwowac mamy i fikala pol nocy i dzis od rana tez, pobudzili leniuszka dlugim ktg hehe

Z miłą chęcią do Was dołączę :) tylko musicie mi napisać gdzie i o której czy morena czy główny, bo w sobotę od mnie z autobusami to średnio.

Asia to super, że wszytko jest ok :) następnym razem niech Ci na kartce napiszę, że odmówiła przyjęcia.

Ja przy jak byłam w ciąży z Martyną też coś nie tak byliśmy na IP, a teraz chyba nie ma czasu myśleć, że może być coś nie tak synuś się rusza więc jest ok :). Przy drugiej ciąży już inaczej się na to wszystko patrzy.

Ja już ciuszki poprane w kolorze białym wyprasowane i w półeczce leżą;) a w kolorowe schnął. Zostaną mi tylko pościele, ale to już zrobię na początku marca.

a moze sie ktos do nas dolaczy tym razem? po 12 na glownym albo na morene dojedziemy?

ok tylko zjedz porządne śniadanie w domu :P

Grabisz sobie moja droga z tymi lodami :P ale będę twarda :)
A w sobotę idziemy na kawę i lody oooo :)))

ojjj chyba sie zaopatrze w wieksze ilosci lodow...mala szaleje bardziej niz zwykle :D

tak najpierw na morenie, przepraszam za zrobienie smaka, zjedz sobie jutro ;)

Ale na początku w przychodni na morenie?
Hehe ale mi narobiłaś smaka na lody, mam w zamrażarce, może wytrzymam, ząbki umyte :P
Ważne, że wszystko dobrze!!
Elfik trzymaj się dzielnie! Zdrówka dla całej rodzinki!!

w wojewodzkim, ale polozna mowila ze do poludnia jest lepiej bo maja swoich lekarzy, a ja bylam o 15 i mieli z zewnatrz jakiegos powolnego dlatego tyle to trwalo

Oj tak teraz mała zaczela sie ruszac zeby mame uspokajac....zwlaszcza ze maz kupil mi na poprawe humoru lody waniliowo truskawkowe....córci tez chyba smakuja :D

Asiula a gdzie byłaś? gdzie Ci nie pomogli?

Inne tematy z forum

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?