Mamusie marcowe 2014 (3)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-2-t500981,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe 2014 (3)

Ok może byc i morena tylko, że grycan to chyba odpadnie, bo tam dla nas miejsca nie będzie jak się nie mylę to są stoliki dla dwóch osób?

to chyba zostanie ch morena i grycan, ehhh ale tam mają też pyszne rurki z bitą śmietaną :)

ja po warsztatach musze jeszcze podjechac do ch morena na jakie 30 min, wiec potem moge dolaczyc

to my po warsztatach mozemy wrocic na morene skoro Wam bedzie wygodniej i spotkac sie w macu albo w ch morena u grycana...zalezy ktore lody wolicie ;)

ja juz na urlopie , wiec chetna na spotkanie:)

dziewczyny Wy mi tez narobilyscie ochoty ale na wyjście;P..tylko nie wiem czy dam rade bo jeszcze mnie trzyma szczególnie katar..jutro jeszcze raz chyba pojde do lekarza..ale jak byscie były na Morenie to może na chwilke bym wpadla:)

Oj tym razem się najem :)))) i wezmę ze sobą zapasy :P
Marta a Tobie gdzie wygodniej dojechać??
Asiula wszystkim smaka narobiłaś :) Ja przed chwilą zjadłam lody, wczoraj wytrzymałam haha
Gosia trzymaj się dzielnie i daj znać jutro! Jeszcze troszkę zostało, ale Maluszek coraz silniejszy :)

Hej dziś czytam o tych lodach i mam na nie taką ochotę mniam dam zamówienie dla męża :-) U mnie wczoraj coś się działo wieczorem miałam twardnienie brzucha i ból w dolnej części od kręgosłupa i tak z pół godz nie mogłam się na łóżku ruszyć dwie nospy i przeszło ale się troszkę strachu najadłam bo lekarz przy takich objawach w moim stanie od razu do szpitala każe mi jechać jutro mam wizytę w szpitalu więc mam nadzieję, że wszystko ok będzie bo dziś już jest w miarę ok Jutro od dwóch tyg mam wychodne do szpitala będę na spacerku choć troszkę ale się cieszę :-)

dziś stwierdzam ze warto bylo popanikowac i jechac bo moja Marysia juz wie ze nie wolno denerwowac mamy i fikala pol nocy i dzis od rana tez, pobudzili leniuszka dlugim ktg hehe

Z miłą chęcią do Was dołączę :) tylko musicie mi napisać gdzie i o której czy morena czy główny, bo w sobotę od mnie z autobusami to średnio.

Asia to super, że wszytko jest ok :) następnym razem niech Ci na kartce napiszę, że odmówiła przyjęcia.

Ja przy jak byłam w ciąży z Martyną też coś nie tak byliśmy na IP, a teraz chyba nie ma czasu myśleć, że może być coś nie tak synuś się rusza więc jest ok :). Przy drugiej ciąży już inaczej się na to wszystko patrzy.

Ja już ciuszki poprane w kolorze białym wyprasowane i w półeczce leżą;) a w kolorowe schnął. Zostaną mi tylko pościele, ale to już zrobię na początku marca.

a moze sie ktos do nas dolaczy tym razem? po 12 na glownym albo na morene dojedziemy?

ok tylko zjedz porządne śniadanie w domu :P

Grabisz sobie moja droga z tymi lodami :P ale będę twarda :)
A w sobotę idziemy na kawę i lody oooo :)))

ojjj chyba sie zaopatrze w wieksze ilosci lodow...mala szaleje bardziej niz zwykle :D

tak najpierw na morenie, przepraszam za zrobienie smaka, zjedz sobie jutro ;)

Ale na początku w przychodni na morenie?
Hehe ale mi narobiłaś smaka na lody, mam w zamrażarce, może wytrzymam, ząbki umyte :P
Ważne, że wszystko dobrze!!
Elfik trzymaj się dzielnie! Zdrówka dla całej rodzinki!!

w wojewodzkim, ale polozna mowila ze do poludnia jest lepiej bo maja swoich lekarzy, a ja bylam o 15 i mieli z zewnatrz jakiegos powolnego dlatego tyle to trwalo

Oj tak teraz mała zaczela sie ruszac zeby mame uspokajac....zwlaszcza ze maz kupil mi na poprawe humoru lody waniliowo truskawkowe....córci tez chyba smakuja :D

Asiula a gdzie byłaś? gdzie Ci nie pomogli?

Inne tematy z forum

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...