Re: Mamusie marcowe 2014 (3)
hej
dostałam potwierdzenie na warsztaty, będę w sobotę :)
dzisiaj w smyku kupiłam komplet body 5szt za 25zł (62-68 rozmiary), 4 kaftaniki z bawełny (2x62 i 1x 68), 3 body zapinane od przodu (3x62), 3 pary skarpetek, 1 x niedrapki
w smyku jest wiele przecen, ale ciuchy albo różowe, albo niebieskie, trochę jeszcze beżowych jest, ale ogólnie w ogóle jakoś nic mi się nie podobało, podobnie w h&m, w cubusie widziałam fajne dresiki poprzeceniane, sukienusie, spodenki różne, sweterki - ceny jakoś do 35zł, całkiem fajna oferta, ale akurat rozmiarówki którą chciałam nie było, a za dużych na np 74-80 nie chcę jeszcze kupować, a takich było sporo poprzecenianych
u mnie powoli zadyszka, dłuższe spacery to z przerwami
śpię na lewym boku i od tygodnia próbowałam na prawym trochę, dużo lepiej, bo już mnie lewe biodro bolało, więc teraz na zmianę jadę
łóżeczko mam wybrane z allegro, razem z materacem, zwykłe sosnowe, materac gryczano-kokosowy 9cm - a Wy jakiej grubości materac kupujecie?
cięzko mi 8h wysiedzieć w pracy, jestem połowie 28 tygodnia, kręgosłup najgorzej
coś wiecie kiedy ruszają zapisy na warszaty z tego bezpiecznego bobasa? będą 5 marca
niestety nie dostałam się do szkoły rodzenia na kliniczną do położnej, którą mi polecano.. z lekka wkurzona jestem, bo kobieta nie powiedziała kiedy dzwonić dokładnie, jak dzwoniłam, nie odbierała telefonu,a dzisiaj się dowiedziałam, że listę już ma pełną, więc nie wiem czy w ogóle gdzieś się dostanę... porażka :(
zaczęłam się rozglądać za
- wózkiem konkretnie głęboką spacerówką, a nie jak wcześniej myślałam gondola+spacerówka.... jakieś modele polecicie? co w ogóle sądzicie o takich modelach ?
- i fotelikiem - fotelik chyba maxi cosi cabrio fix chyba weźmiemy, bo tam jest możliwość podłączenia do bazy...ale ceny tej bazy to jakiś kosmos... planujecie bazę pod fotelik ?
dostałam już pierwsze ciuszki od rodzinki, będę musiała to poprać, dzisiaj kupiłam proszek jelp i odplamiacz, bo kilka ubranek jest ufajdolonych, ciekawe czy zejdą plamki ?!?!
przeglądałam ofertę rodzynkeczków, całkiem sporo towaru mają, ale tak jak na liście produktów zachęcają różnymi kolorowymi wersjami, tak na samej aukcji już nie są wszystkie produkty/ kolory dostąpne...trochę to wkurzające, bo z tych zdjęć, wiele rzeczy nie ma po prostu na tych aukcjach, ale zapewne coś u nich zakupię, mam niedaleko do pruszcza, więc może wjadę tam osobiście...
gdzie jest ta apteka gemini ? bo zupełnie nie kojarzę :(
pozdrawiam
0
0