Mamusie marcowe 2014 (5)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-4-t517970,1,16.html

Mamusie marcowe:
1. termin: 01.03.2014r. Ania32 (Pruszcz Gdański)
2. termin: 04.03.2014r. monika0305 (Gdynia)
3. termin: 05.03.2014r. fendika (Gdańsk)
4. termin: 06.03.2014r. mikkka (Gdańsk Morena)
5. termin: 08.03.2014r. Evelcia (Gdańsk Kowale)
6. termin: 08.03.2014r. kiave
7. termin: 08.03.2014r. niria (okolice Pruszcza Gd.)
8. termin: 11.03.2014r. MartaR (Gdańsk Jasień)
9. termin: 12.03.2014r. BWN (Gdańsk Ujeścisko)
10. termin: 16.03.2014r. asiula (Gdańsk Morena)
11. termin: 17.03.2014r. gosia24 (Rumia)
12. termin: 20.03.2014r. okraglinek (Pruszcz Gdański)
13. termin: 24.03.2014r. elfik5555/ Kamila (Gdynia)
14. termin: 24.03.2014r. Patunga (Gdańsk)
15. termin: 27.03.2014r. yenna (Gdańsk)
16. termin: 30.03.2014r. kasieńkas (okolice Pruszcza)
17. termin:? malgocha
18. termin:? Kejt
19. termin:? Magdula
20. termin:? AgaMalaCzarna
21. termin:? Martyna.89
22. termin:? Morelka

Mamusie kwietniowe:

1. termin: 07.04.2014r. Luciolla (Pruszcz Gdański)
2. termin: 24.04.2014r. Ru.minka (Reda)

Skopiowałam listę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe 2014 (5)

aha myslalam ze tylko tak teraz Cie zlapalo..widocznie taki organizm..ale już niedługo:)

Fendika raz w tygodniu muszę nad kibelkiem zawisnąć ;) niestety z Martyna przy porodzie jeszcze wymiotowałam.

niria naszego forum musisz pilnować jak facebooka;P

Marta nie mow ze w tym tyg ciąży masz mdlosci? Może jakies zatrucie albo wirus?

No jak poranne mdłości mi przejdą to będę o 12 w Mc :D

Hej, no niestety sie nie odzywałam bo weekend u rodziców a teraz siedzę z młodym w domu bo sie rozchorował znów i chcę go podleczyć, więc tym razem się nie uda wybrać na spotkanie :(a już się cieszyłam.
Życzę udanej kawki/herbatki/rurek

Mam nadzieję że uda mi się jutro nadrobić zaległości w czytaniu bo się znów rozpisałyście :)

oki:) do jutra

Witajcie przyszle mamusie i terazniejsze, byc moze zaintersuje was kupno pampersow dada2 (78sztuk) sprzedam za 24zl. tylko na terenie Gdyni, wiecej info na maila: mala-aga15@wp.pl
Pozdrawiam was serdecznie i udanego rozwiazania ;) i nie stresujcie sie tak, bo to szybko zleci ;) a jak juz zobaczycie wasze dzieciatko to zapomnicie o tym ze wogole cos was bolalo podczas porodu :D bynajmiej ja tak mialam. Dzis moja coreczka konczy 2 miesiace, a czuje sie jakbym ja wczoraj urodzila, czas strasznie szybko leci i mala rosnie w oczach dlatego tez zostaly mi te pampersy mam 2 opakowania cale! oraz jedne otwarte a w nim ubylo byc moze do 8 sztuk. (te bym sprzedala za 20zl) . ;)

usiadziemy gdzies dalej od kuchni blisko drzwi to moze nie bedzie Ci zapach przeszkadzal, ale jak dla mnie to zle nie jest ;)

Musisz sama ocenić, zapach Maca :) hehe ale to zależy czy ktoś jest wyczulony...

moze byc mac , to ja na herbatke sie przyturlam:) czy tam jest w srodku intensywny fast foodowy "zapach"- ostatnio mnie na kfc w auchan prawie cofnelo. pytam bo nie bylam, a ogolnie moze ze 3 hamburgery jadlam w zyciu.

Jak w Macu to ja się piszę, mam bliżej :) a ostatnio z poruszaniem coraz gorzej heh

ok to 12 w Macu?:) Kto jeszcze się pisze?

wiem Marta :) pewnie bedzie to zalezec od dziecka, ale wolalabym jej nie przegrzewac bo bedzie zmarzlakiem tak jak ja ;) zobaczymy, bo jesli wda sie w tatusia to bedzie sie grzac juz w samej pieluszce :D

to grycan czy mc donald? w macu taniej i smaczniej chyba...ale jak chcecie ;)

Ja mam przygotowane body długi rękaw+ pajacyk na ramiączkach czapeczkę niedrapki i kocyk albo rożek i tak samo miałam przy Sebusiu.
Ja mam dziś mega kryzys wymiotuję zgaga pieczę poniżej pasa wszystko boli aż się popłakałam z bezradności oj jak ja mam dość!oby jutro było lepiej :-(

ja dzis wydebilam wyniki badań. tsh spadlo o kolejne 0,5 , wiec teraz 1.02! widzac 75 tka działa.

ja z kolei widziałam w leclerku tanszy jelp niz w gemini, 2 zl mniej na litrze, 4 na 2l.

dostalam dzis probki i troche pieluch, które kupiłam na forum mamowym https://www.facebook.com/groups/505142902854685/ , kupiłam koszule i zamówilam posciel i kolderke, wyprałam "kołyskowe" posciele, wiec dzien udany:)

Dziewczyny które chcą zakupić produkty z Hippa w lidlu fajne promocje taniej niż w aptece gemini:

http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-80A2BA62-7C5B3D07/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=194

I na proszek lovela bardzo fajna promocja.

Ja tak jak myslalam jutro nie moge :/
Kurde prawie nic nie robie na tym zwolnieniu ale jak juz cos sie dzieje to kilka rzeczy na raz. Bardzo zaluje. Zycze dobrej kawki :)

no tez się wlansie zastanawial jak ubrać..Julcia miała body krótkie plus pajac plus rozek i nie wiem wlasnie czy nie za cieplo..teraz przygotowałam kaftanik, śpiochy, skarpetki, czapeczke i rozek chyba wystarczy:)
To jutro Grycan w Carefurze o 12?

Asia ja jak Martynę urodziłam to leżała w takim inkubatorze, bo była wychłodzona i chyba od tego bardzo lubiła ciepło. Urodziłam ja w czerwcu i od samego początku musiał być nakryta kołderką, żeby usnąć. Po powrocie ze szpitala próbowałam kocykiem ją tylko do spania przykrywać, bo to lato się robiło, ale się nie sprawdził kocyk . Ja małą kąpałam 19-20 kładłam się z nią do łóżka najadła się z piersi oczywiście przykryta kołderką i odkładałam do łóżeczka tam już sama zasypiała, ale musiała być opatulona.

Inne tematy z forum

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?