Mamusie marcowe i kwietniowe 2015

Hej hej :)
czy są już jakieś mamusie marcowe? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe i kwietniowe 2015

Darlonek powodzenia jutro i daj koniecznie znać po usg co słychać u Twojej fasolki :)

Wszystko w porządku:) nie ma co prawda jeszcze dzidzi tylko piękny pęcherzyk. Wyniki ok, ale progesteron w dolnej granicy więc 3x2 luteinka. Kolejna kontrola za tydzień. Wedlug ostatniej miesiączki to 6 tydz i 1 dzień. :)

Trzymam! Daj znać po :)

Gratuluję!!! Trzymajcie za mnie kciuki. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza. Nie mogę sie doczekać mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Super Ineska :) ciekawa jestem co tam u mojego słychać, na razie daje mi nieźle w kość...zdążyłam się pochwalić, że mam lekkie mdłości, a dziś kolejny dzień umieram, jadę na nektarynkach :P

Hejka.
Jestem po usg. Dzidziuś ma prawie 2 cm:)
Dostałam receptę na czopki, które zmniejszają mdłości. Pewnie ich nie wykorzystam ale w razie kryzysu będą pod ręką.
Dobija mnie ta temperatura, a ma być jeszcze cieplej:( Walka o przetrwanie w moim przypadku.

Ja też spalam z 2 godz i teraz nie wiem co że soba zrobić. A przed chwilą dopiero zjadłam większy posiłek po którym mnie nie zemdlilo i były to frytki z piekarnia...a wczoraj zrobiłam taka pyszna zupke i dziś miałam na nią wielką ochotę no ale cóż...;) ciężki dzien dziś mam ech ;)

No to przespałam większość dnia...co ja będę robić w nocy :/

agi8877 Trzymam kciuki!!! :) Ja idę w sobotę. Według moich obliczeń to będzie 6 tc więc mam nadzieję, że zobaczę nie tylko pęcherzyk :) Brzuch i piersi też nadal bolą, ale to jest do zniesienia.

Dziękuje:)

Byłam w poniedziałek, lekarka widziała już pęcherzyk ciążowy ale jeszcze dość słabo. To był 5 tc. Za dwa tygodnie mam kontrole, w miedzy czasie badałam bete hcg i ładnie przyrasta. Dostałam tez d*phaston profilaktycznie bo mam bóle brzucha ale jestem dobrej myśli:)

Poza tym czasem zasypiam na stojąco i piersi bardzo mnie bolą:/

No chyba dziś jakiś taki senny dzień jest, bo u mnie w pracy też wszyscy zamuleni. Jak do tej pory sporadycznie mnie mdliło i chyba zaczęło się jak jeszcze nie wiedzialam, że jestem w ciąży. A dziś od rana :( Nawet obiadku zjeść nie mogę, bo na samą myśl mi niedobrze :(

Oh dziewczyny chyba taki dzień dziś mamy, bo ja też chodzę śpiąca, szkoda że moje dziecko pełne energii nie ma ochoty na drzemkę:p
U mnie mdłości pojawiły się w 7tc, miałam nadzieję, że ze tym razem ominie mnie ta przypadłość. Nie narzekam, w poprzedniej ciąży było dużo gorzej.

Darlonek od kiedy masz mdłości?

Mam to samo poza mdłościami...obudziłam się o 4 bo nie mogłam spać, a teraz nie mam na nic siły co chwile zasypiam...

Umieram dziś....:( Straaaasznie chce mi się spać, nie mam na nic siły i cały czas mnie mdli :( Dziś jest równo 6tc, a poniedziałek i usg coraz bliżej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lucky83 - w poniedziałek zaczął się 9tc.

ja również witam nową mamusie:)

No to się rozkręcamy :P witam nowe mamusie :)

Super! Witam i gratuluję :)

Cześć dziewczyny
I ja dołączam do Was :) termin wstępnie 02.04, wizytę mam dopiero w poniedziałek i nie mogę się doczekać. To moje drugie dziecko, mam już prawie 3 letnią córeczkę.

Ineskaa, a który to tc?

Inne tematy z forum

malejące piersi po porodzie? :) heh... (53 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...