Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 6*

Sierpień:
gianella - 02.08.
Eliska - 03.08 - dziewczynka
Sylwia- 04.08 - chłopak! :)
Sanszajn - 04.08
Mamafipcia (Pati 25) - 06.08 - dziewczynka:)
karing - 07.08
agag_agag - 09.08
ania84 - 12.08.
Ania32 - 13.08.
asela - 15.08. - dziewczynka
Kasita - 17.08.
Ola81 - 17.08.
GosiaS - 18.08.
Paula - 19.08.
AgusiaB - 20.08.
Bimka - 21.08.
Martek - 25.08
łucja81-26.08
Mammamia - 28.08.
Olcia_ - 29.08
kaska2308 - 30.08

Wrzesień:
ania85 - 02.09.
nanik - 03.09.
Asiunia81 - 05.09.
pierwsze_baby - 05.09.
Kocur86 - 06.09.
nat - 06.09.
ivi83 - 09.09.
Fretka - 15.09.
agusp - 15.09.
Roli - 17.09.
Alana - 18.09.
Fiolka - 20.09.
aguseek - 20.09.
malutka22 - 22.09.
Okruszek - 22.09.
krasnal699 - 24.09.
Iskierka28 - 29.09

To może ja bo już stary jest za długi :)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-sierpniowo-wrzesniowe-2012-5-t311978,1,16.html - link do poprzedniego wątku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 6*

Bimka umówiłam się do twojego lekarza na 13 marca, jak mi się spodoba to już przy nim zostanę. jakoś MAM WIĘCEJ ZAUFANIA DO Facetów niż kobiet, chociaż TEN DO Którego chodziłam na NFZ był Tragiczny.

KRASNAL A CO CI JEST? MASZ ZMIENNOŚĆ Nastroju CZY CO? czemu psycholog ?

Hej,

Iskierka - ja chodziłam do Zinkiewicza w 1 ciąży i teraz do niego wróciłam. Mam pakiet Allianz ale strasznie ciężko się dopchać na Jagiellońską :( Idę do Endomedu do niego za 2 tygodnie na połówkowe a potem faktycznie go nie ma do końca kwietnia :( A pewnie akurat wtedy będe musiała jakies badaniia zrobić itp.. Zobaczymy jak to będzie..

A mój synek złapał jelitówkę :( Wczoraj wymioty i wysoka gorączka, dziś trochę gorączka i bieganie do toalety na posiedzenia :( Żal mi go strasznie.. Na szczęście pije dużo i dodaję mu tam elektrolity... Mam nadzieję, że jutro już przejdzie i na mnie sie nie przeniesie..

Witam się i ja w nowym wątku :-)

Słoneczko dzisiaj mnie nastraja optymistycznie :-)

Po południu śmigam do lekarza i jestem bardzo ciekawa co tam dzisiaj zobaczę :-)

Co do bóli brzucha to odpukać jak narazie sporadycznie coś mnie czasem poboli, jak już to wieczorem jak mocno się w dzień zmęcze, albo jak za dużo siedzę bez przerwy.

Miłego dnia Wam życzę :-)

też mnie podbrzusze ciągnie, a najbardziej jak się wysilam, śmieję, kicham, ruszam nogami, czyli ogólnie jak nie leżę :P

i ja się melduję w nowym wątku.

Dziękuję Krasnal za tak szczegółową odpowiedź:) Bardzo mi pomogłaś. Jutro jeszcze na wizycie podpytam położnych i doktorka, może coś mi powiedzą :)
Jak coś to będziemy chodziły do tego samego doktorka :)))

Bimka, trzymam kciukasy za parkę, ale wydaje mi się, że będzie 3 kobita w rodzince :D

Kurczę Dziewczynki, strasznie mnie podbrzusze "ciągnie", nie wiem czy to dobre określenie. Taki to nieprzyjemny ból... Miałyście też tak?

krasnal a masz więcej jak 35 wiosen? Bo wtedy masz na NFZ prenatalne, testy i potem połówkowe. Także (a może przede wszytskim) jesli masz zły wywiad ciążowy albo choroby genetyczne w najbliższej rodzinie.

dla wszytkich którzy boją sie że dzidziol zmieni płeć polecam kupowanie ubranek typu unisex przed urodzeniem:D

iskierko Antoniewicz jest specyficzny znaczy sie ma taką swoją maniere bytu:) że podaje na dzień dobry i do widzenia ręke zada kilka pytań poduma zbada uważnie i odpowiada na każde pytanie ale sam od siebie nie jest zbyt gadatliwy hmmm jak bym go wrzuciała do szuflady wymagających i surowych profesorów gdyby był wykładowcą dajmy na to :d i to moge o nim powiedzieć po 4 wizytach
-1 chęc zdiecia spirali badanie usg pokazał ze wszystko jest na miejscu ze jestem zdrowa i nie ma żadnych kłopotów z szyjką czy macicą a że akurat w przychodni na gdyńskiej nie było sprzetu zaprosił na jaggielońską
-2 przyszłam na zdięcie spirali na 7 dni przed miesiączką bardziej nastawiona na jakąś odpłatną wizyte za nastepny tydzień no bo nasłuchałam sie że spirale sie wkłada i wyciąga na "mokro"i tu mnie doktor i położną zresztą też doktor zdziwił bo spirale usunoł na sucho nawet nie wiedziałam kiedy dodał że życzy szczęścia w staraniach ale on podpowiada że może to nastąpić bardziej tak za 3 4 miesiące
-3 wizyta była po półtorej miesiąca z miesieczną ciążą :d zrobił usg na prośbe druknoł focie zalecił kwasa i magnez i klka porad związanych z moją burzą hormonów bo fisiuje strasznie wypisał L4 i zaprosiła za miesiąc
-4 wizyta wczoraj zrobił dokładne badanie na macanta :d stwierdził że ładnie sie tam wszystko spulchnia i naddaje potem zaprosił na usg dał popatrzec na dzidziola pozadawał w tym czasie pytania o zachcianki humory i moje fisiowanie i dopiero jak sie napatrzyliśmy cyknoł na prośbe 2 fotki jedną amfas drugą z profilu powiedział że jak za 2 tygodnie 3 nie bedzie mi lepiej psychicznie to skieruje na cito do psychologa bo to szkoda zeby sie rodzina ze mną meczyła dał do rozważenia badania prenatalne bo to odpłatne i tyle

Heloł lasencje :)

"Bimka gratulacje parki :) ale pewnie młody zmieni płeć :D haha"

- też mi się tak wydaje i dlatego nie bede się podniecać ani mówić nikomu, tylko Wy wiecie i mąż, bo był ze mną na usg i też usłyszał, ze "na dziewczynkę ma się nie nastawiać"
ale obyło się bez jakiejkolwiek reakcji z jego strony, chyba też mu się nie chce wierzyć. Tak żeśmy się wtedy ekscytowali i d*pa. Wiec teraz nie bedziemy się jarać

I ja się witam :) POGODA ... NIBY ŁADNE SŁONECZKO ALE ZIMNO Jest. Byłam po zakupy, potem JADĘ ZAWIEŹĆ ZWOLNIENIE I WRACAM DO ŁÓŻKA :p

:) dzień dobry:) i miłego, słonecznego dnia!

no jestem i ja ...

asela, ja myślę, że to może nic poważnego? może uczuliła Cię ta oliwka?
ale dla świętego spokoju bym to sprawdziła ..

mnie też coś kiedyś wysypało, ale mojego Męża też więc się czegoś zakaźnego przestraszyłam, ale to jakieś uczulenie bo mi dawno zeszło ;)

To ja również witam:)

Witam się w nowym :)

Inne tematy z forum

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...