Cześć dziewczyny:) Witaj Anno! dodaję Cię do naszej listy:)
U mnie nic nowego, wszystko ok:) euforia związana z narodzinami braciszka trochę osłabła, córka nie zaczyna już dnia od pytania kiedy się urodzi, ale w ciągu dnia planuje w czym mi będzie pomagać, czego będzie braciszka uczyć... dziś w nocy śniło jej się że braciszek chodził z nią za rączkę, a jak go puściła to na czworakach zasuwał... czasami zapomina że tam w brzuchu jest jej brat, skacze na mnie, domaga się noszenia, gdy jest zmęczona i nie chce jej się iść, ale jak tylko przypomnę jej że noszę w brzuchu Jasia i jest mi ciężko, natychmiast kończy się marudzenie itd.
mąż pogodził się chyba z myślą że wybrałam dla synka imię Jan, tak już o dzidziusiu mówimy, więc umieszczam imię w naszym spisie:) może któraś z Was ma już też wybrane imię i chciałaby się podzielić?
Jeśli chodzi o wyprawkę to od ostatniego wpisu jestem bogatsza o fotelik samochodowy:) i proszki do prania niemowlęcych ciuszków (w Biedronce jest promocja na proszek i mleczko do prania białych lub kolorowych, 13.99).
Trzymajcie się i piszcie bo coś tak cicho tu na naszym forum i niepokoję się czy wszystko u Was dobrze.
Olala- córeczka, 1. tydzień stycznia
Weronika- córeczka, 8-12 stycznia
Szpileczka - córeczka, 11. stycznia
malutka104- synek, 24. stycznia
Pati- 7-9 lutego
alias- synek i synek:), luty
diverta- synek Jaś, 11. lutego
Anna- córeczka, 24 lutego
Kasia- synek, 23 marca
0
0