Mamusie wrzesień-październik 2011 *15*

07.09 - gosiunia1108
07.09 - natalnik - SYN - Antoni
07.09 - sałatka - Zaspa - SYN - Pawełek
08.09 - aga_6663
08.09 - czarna84 - SYN - Dominik
09.09 - bladykot - Wejherowo - raczej CÓRKA
09.09 - Kamczik - Kliniczna - CÓRKA - Oliwia
09.09 - mamasandry - Wojewódzki - SYN - Wiktor
09.09 - Fabiankowa - Zaspa - CÓRKA
10.09 - ligia - CÓRKA - Ola
10.09 - Lipuszka - CÓRKA
17.09 - Leokadia2101 - SYN
17.09 - maniana - CÓRKA
24.09 - Jumelka - Zaspa - SYN - Jan
25.09 - Ru.mink@ - Wejherowo - CÓRKA - Aniela
25.09 - titina - Wejherowo - CÓRKA
26.09 - Ewciuś - Kliniczna - CÓRKA Klara :)
26.09 - izulucha - Londyn - CORKA Nell
27.09 - pieczenienatalia - Kliniczna - CÓRKA - Zofia
28.09 - @IzZzka@ - Wejherowo - CÓRKA (raczej Maja:))
28.09- Dżina - Wojewódzki - SYN - Mikołaj
29.09 - eveline22 - Wojewódzki - SYN - Dominik

01.10 - marta29 - Wojewódzki - SYN
03.10 - rybcia6 - SYNEK
03.10 - alicja_82-Kliniczna-CÓRKA
04.10 - cheeringup- Kliniczna
04.10 - Monia Er -SYN - Cyprian
06.10 - gwiazdeczka - CÓRKA
07.10 - polapola - Redłowo - SYN- Jaś
07.10 - malinowa mandarynka - Wojewódzki - CÓRKA - Marta
09.10 - sowka - SYN
10.10 - marta.gdansk - Zaspa - CÓRKA
12.10 - misiabela - Zaspa- SYN- Łukasz
14.10 - Mangolia - Kliniczna - SYN- Piotr :)
15.10 - Ila85 - Kliniczna
17.10 - ewaaa42- CÓRKA
20.10 - Patunga - Wojewódzki - CÓRKA - Marysia
22.10 - lilo - SYN
23.10 - haniag83 - Wejherowo
24.10 - nusia85 - Kliniczna - SYN - Bartek
26.10 - lucek
28.10 - Brzoskwinka 84 - Zaspa- Córcia Nadia ;)
28.10 - gosiaczek.k - Kliniczna - CÓRKA Kinga

link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-14-t256339,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrzesień-październik 2011 *15*

MoniaEr no to faktycznie rosnie Ci kolos :) Fajnie.

Musze Wam powiedziec, ze zapach ubranek w Lovelli jest magiczny :D

Witajcie dziewczyny,

niestety, z przyczyn nie bardzo ode mnie zależnych, nie dotarliśmy wczoraj na SR nad czym strasznie ubolewam, bo był temat kąpania. Cóż, może załapię się jeszcze na powtórkę we wrześniu albo może polapola umieści jakiś skrót, o ile wczoraj była na zajęciach :-)

Dziś rano byłam na USG 4D w Gamecie w Gdyni, koszt 250 z płytą. Niestety, junior kompletnie odmówił współpracy, odwrócił się do nas plecami i ... pokazał tylko bok twarzy i lewe ucho :-( Strasznie mnie to zasmuciło, bo nastawiłam się na to, że go zobaczę, ale i mąż i pan doktor pocieszyli mnie, że przecież najważniejszy jest 40 minutowy szczegółowy "przegląd techniczny", który malec przeszedł pomyślnie. A właśnie, wcale nie jest z niego taki malec - waga 2100 (32 tydz.) !

Pozdrawiam i zmykam na Kaszuby, miłego dnia

Cześc dziewczyny, ja jak zwykle zaległości mam w pisaniu-czytaniu nie-uff;-)
Ostatnio fatalnie się czuję, twardnieje mi brzuch, boli podczas chodzenia.. Mała jakoś tak nisko sobie podskakuje..
Jutro mamy USG i zobaczymy co tam w trawie piszczy:-)
Na Jarmarku byliśmy z małym i z mężem i nic ciekawego-tłumy ludzi,no ale chociaż zjadłam troszkę przysmaków;P

Pogoda faktycznie ładna, zaraz wychodzimy z Jaśkiem do piasku:)
Kupiliśmy smoczki , kołyskę zarezerwowałam, ale na pranie ciuszków jeszcze mam czas:)

Coraz bardziej się boję tego cholernego porodu:) Strach ma wielkie oczy,ale jakoś tak mi się płakać chce,że musze to znieść jeszcze raz:) Chociaż potem tyle szczęścia a mój pierwszy poród był naprawdę znośny i cudownie było się tak troszkę pomęczyć dla Jasia:)

Panikuję..:)

Widze że niektóre z Was już lada chwila:) Ja jeszcze troszkę :) Ale to troszkę to zleci jak..;)

Pozdrowienia dla Was!!

teraz narzekamy na bezsenność, a co to będzie jak dzieci przyjdą na świat? :) myślę, że to dobry trening przed nocnym wstawaniem :P

mnie dziś trzęsie, bo rano za późno wstałam... muszę się zabrać za te babeczki...

hej dziewczyny moje pranko sie suszy:) a ja cos dzisiaj wyjatkowo spac nie chce a od jakiegos czasu do poludnia to jak zombie chodzi8łam tak mi sie spac chcialo
za to w nocy latalam do lazienki chyba z 5 razy na siku i za kazdym razem zasnac nie moglam ehh nocki teraz sa ciezkie co godzina musze zmieniac strony na ktorej spie bo strasznie mnie biodra bola ale co tam jeszcze troche i dolegliwosci znikna:)
ja zaraz ide nazrywac wisni bo na obiadek wymyslilam sobie zupe wisniowa:)

Ja mam to samo w tej ciąży jakoś na bezsenność cierpie albo wcale zasnąć nie mogę albo jak się obudzę na siusiu to już nie zasnę czasem od 4 rano nie śpie.. fajnie, że nie jestem sama:P

ja ostatnio nocki mam paskudne,a to spac nie moge a jak zasne to biegam siku co godzine

Witam się w nowym wątku :)
pogoda faktycznie fantastyczna! w końcu! siostra wyciąga mnie na plażę, ale niestety, nie dam rady, ciągle boli mnie brzuch i krocze... chyba łyknę jakąs nospe.
Wczoraj na SR był temat połogu... cholera, takie kursy to powinno się przechodzić przed zajściem w ciąże :P ale nic to, już nic nie poradzę, urodzić trzeba i bez połogu się nie obejdzie. Fajnie położna prowadziła te zajęcia i również uczulała tatusiów na wiele spraw, oby coś jeszcze pamiętali za te 2 miesiące :P
Dzisiaj odwiedza mnie moja koleżanka z pracy więc zabieram się za pieczenie babeczek z kremem pyyyycha :D

Cześć dziewczyny,

ja od rana na nogach, byłam na zakupach, teraz pakowanie, na 13 do diabetologa a potem obiad i jedziemy na Kaszuby po odpoczywać w lesie :) To tylko dwa dni ale i tak fajnie, że mogę wybyć na trochę z domu :)

"cos" dziewczyny pisaly, ze chyba sa promocje w outlecie w Szadolkach

Witam w słoneczny dzionek :)
Marta29 masz rację, tylko w łeb by wypadało przygrzmocić hehe. Chociaż ja tam takimi pierdołami się nie przejmuję, jak coś komuś nie pasuje to niech się nie patrzy:P.
Taka ładna dziś pogoda ,a ja na nic nie mam weny jakoś...Spać mi się chce odkąd wstałam :D.
Dziewczyny słyszałyście coś może o promocjach w coccodrillo?? Bo coś mi się o uszy obiło,że są dość spore...

Witajcie!

W koncu ladna pogoda na... pranie ciuszkow Julci :D

Obiadek mam z wczorajsza- spaghetti, wiec bedzie troszke lenistwa :)

Pozdrawiam

~ Izzka
Na buractwo nic nie poradzisz. Ale chciałoby się czasem przejechać po łbie łopatą ćwierćinteligentom...

Witam!!!

Mam do sprzedania gondolę x pram po córce czerwono czarna w stanie idealnym z pokrowcem adapterami moskitiera i folią przeciwdeszczowa jakby jakaś mama była zainteresowana to proszę o kontakt nikios@2.pl

a ja właśnie wróciłam z Ikei. Za każdym razem mówię sobie że wrócę tam za rok dopiero a i tak wracam. Niby normalny dzień tygodnia i to jeszcze wakacje ,ale mieliśmy pecha i trochę się naczekaliśmy, a to na dziale kuchnia, a to w kasach( jakoś nie skorzystałam z pierwszeństwa:) i na transporcie. Ale już po 10 sierpnia będę mogła cieszyć się moją zmodernizowaną kuchnią :)
Pokupowałam trochę fajnych materiałów do pokoiku małego i mam nadzieje że zrealizuje wizje:P jak wyjdzie to się pochwalę:)

Miłego wieczoru :)

Witam w nowym wątku:)

Cześć mamusie:)
Sto lat mnie nie było...Chyba ze 2 wątki opuściłam, ale śledziłam zawzięcie wpisy, tylko udzielać się nie było kiedy:).Najpierw przez tydzień miałam gości, a potem sama pojechałam na ponad tydzień w odwiedzinki do rodziców.
Ruszyłam wreszcie ostro z pokoikiem dla malutkiej, bo byłam w dalekim polu, a czas leci nieubłagalnie:).
Jakie chamstwo mnie dziś spotkało...Korzystając z pięknej pogody cały dzień spędziłam na dworzu...Spacerowałam sobie z koleżanką i jej synkiem po osiedlu,aż koło pewnego sklepu zatrzymał się busik z jakimiś robotnikami...Jeden inteligent chyba chciał zabłysnąć przed kolegami i zaczął śpiewać patrząc się na nas,,pędzą konie po betonie...,, na co ja ,, a głupole samochodem:D,,i poszłyśmy dalej. Rozumiem ,że nie jestem małych gabarytów, koleżanka też dość duża, ale nie musi jeden z drugim baran komentować...Ehhh buractwo...

a misiabela kazdy doczyta:)
ja podklady pod przescieradlo sandrze zakladam od urodzenia teraz w sumie jej sie nie zdarza zsikac w lozku ale na wszelki wypadek ciagle pod przescieradlem lezy:) Malemu tez juz kupilam takie podklady:)
smoczki Sandra uzywała tylko aventa bo tlyko takie tolerowala tak samo pozniej mleko pila tez tlyko z butelek aventa z zadnych innych pic nie chciala:)

a ja dodałam post w starym wątku.. już mi sie nie chce kopiować. :)

no tak na jarmarku najwiecej to tlyko ludzi:) ale spacerek masz zaliczony przynajmniej:)
tez bym sie wybrala ale sama z sandra to raczej marnie to widze:)