Mamusie wrzesień-październik 2011 *7*

Zapraszam do nowego wątku :)

Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-t213989,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-2-t216934,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-3-t220353,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-4-t222599,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-5-t224564,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-6-t228805,1,130.html

1. gosiunia1108 - 7 wrzesień
2. natalnik - 7 wrzesień
3. sałatka - 7 wrzesień - SYN Pawełek
4. aga_6663 - 8 wrzesień
5. czarna84 - 8 wrzesień - SYN - Dominik
6. Kamczik - 9 wrzesień
7. mamasandry - 9 wrzesień - SYN
8. ligia - 10 wrzesień - CÓRKA
9. Leokadia2101 - 17 wrzesień - SYN
10. Dżina - 23 września
11. Jumelka - 24 września - CÓRKA
12. Ru.mink@ - 25 września
13. Ewciuś - 26 września - CÓRKA
14. pieczenienatalia - 27 wrzesień
15. @IzZzka@ - 28 września
16. cheeringup - 29 września
17. alicja_82 - 30 września
18. marta29 - 1 października
19. Monia Er - 4 październik
20. gwiazdeczka - październik
21. malinowa mandarynka - 7 październik- CÓRKA - MARTA
22. sowka - 9 październik - SYN
23. izulucha - 10 październik
24. rybcia6 - 10 październik
25. misiabela - 14 październik
26. ewaaa42 - 17 październik
27. Patunga - 20 październik
28. lilo - 22 październik
29. nusia85 - 24październik
30. lucek - 26 październik
31. Basieniak - 26 październik
32. Brzoskwinka84 - 28 październik
33. gosiaczek.k - 28 październik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrzesień-październik 2011 *7*

a ja witam się już z Gdańska, jak zawsze czas na wolnym tak szybko mija...:( byle do następnego wolnego

w centrum Polski zdecydowanie bardziej zielono nawet kasztany już porządnie zakwitły, no ale nie ma się co dziwic jutro matura:)

brzusio mi już "wystaje" zwłaszcza wieczorami, a jutro idę na badania krew i mocz trzeba zrobic bo po niedzieli kolejna wizyta u ginki

pozdrowiam dziewczynki

hej dziewczyny ja mam juz też dobre 4kilo na plusie przez moje obżarstwo :( i też mam mega chandrę chyba od tej pogody

hello

taki jakiś słaby dzisiejszy dzień, mam jakąś taką chandrę i zastanawiam się czy z dzidzią na pewno wszystko ok...
Super weekend majowy - mega zimny, w sumie od niedzieli nie ruszam się z domu, wczoraj byliśmy wieczorem u znajomych i dziś też się wybieramy. ehhh nuda na maxa....

Witajcie,

jak tu spokojnie i cicho. My ostanie popołudnie i wieczór wolnego spędzimy u znajomych. Szkoda że tak szybko minęło. Ale w sumie jeszcze 3 dni i znów weekend :)
Ja też zrobiłam porządek w mini-ubrankach i został tylko mały kartniki.. :/ także ubranka będę kupowć. Nie wiem tylko w jakich kolorach.. eh.. tak bardzo chciałabym różowe...
Ja idę do lekarza jutro ale chyba bez USG..

A tak wogóle to muszę sie pochwalić że nasza dzidzia w niedziele dała o sobie znać. :) wczoraj i dziś też więc bardzo się cieszę :)

Pozdrawiam!

Witam :)

Wczoraj wieczorkiem wróciliśmy w Przywidza, strasznie zimno, ale fajnie było spędzić czas na świeżym powietrzu, przy ognisku i takich tam ;)

Kiełbaskowanie się udało i przybyło mi 1,5 kg, hehe. Muszę bardziej uważać, na szczęście w najbliższym czasie nie planuję już takich wyjazdów.

my niestety już jutro wracamy do Gdańska (niestety bo po 10 dniach nie chce się wracać, ale trudno), kończy nam się urlop i pogoda się zepsuła:( ja w chwili obecnej przytyłam około 2 kg

a w niedzielę jedziemy do Gdyni na Komunię św. bratanka

po niedzieli komunijnej idziemy do ginki więc może już się okaże kogo noszę pod serduchem i czy moje przeczucia się sprawdzę ( bo myślę, że to facecik:))

no moj apetyt na szczescie zmalal od jakiegos czasu ale wczesniej to byla katastrofa ciagle cos zulam ale o dziwo nie przytylam:)
ja tez zaraz w sobote po usg wzielam sie za selekcje ubran i mam 3 wielkie wory ubranek dla dziewczynki i musze pokombinowac co z tym zrobic pewnie poprzebieram i te najladniejsze posprzedaje ale sandra wiekszosc miala po kims wiec wszystkie na sprzedaz tez sie nie nadaja:(
a ja jestem strasznie podekscytowana tym ze bedzie chlopak i ciagle bym tylko przebierala ubranka po kuzynach mojego malego szkraba hehe:) za tydzien pewnie sie wybiore na jakies zakupy bo kilka rzeczy mi brakuje:) juz sie ciesze na sama mysl szukania ubranek dla mlodego hehe:)

Nooo, witamy nową Mamusię :)

Mamosandty - gratuluję chłopca. Jak na rzie płeć męska dominuje na naszym wątku. Oh, będą się chopaki bili o dziewczyny w przyszłości..;)

Ja przyjechałam do Ustki na majówke, ale nawet tutajk jest strasznie zimno. Jest jedno takie miejsce za wydmą, gdzie ludzie chodzą się opalać normalnie w strojach kąpielowych, ale jeszcze tam nie doszłam. A miałam zamiar na majówkę się troszkę przyrumienić... :/

Dziewczęta, sprzedaję ubrana po mojej córci, bo synek w drodze. Ubrana sa w super stanie, bo bardzo o nie dbałam, aby dla drugiego dzieciątka starczyły. Tutaj link: http://allegro.pl/ogromna-wyprawka-dla-kwiatuszka-r-50-68-102-szt-i1586490981.html

Powiem szczerze - nie chce mi sie ogromnie kompletowac nowej wyprawki dla synka. Tym bardziej, że dla dziewczynki jest tyle pięknych ubranek, a dla chłopców jakieś same szaro-bure ;)

brrrr, jest tak zimno, że poszłam tylko do sklepu po bułki :)
po truskawki to bym musiała już samochód z garażu wystawić a mi się nie chce :) jak tylko uda mi sie ich skosztować po podzielę się doznaniami hehe

też ostatnio się na nie gapiłam.. kup i napisz czy smaczne ;D
u mnie w zamrażalce są truskawki.. ale kurcze nim się odmrożą ...

Czas zabrać się za obiad... siedzę nadal w piżamie... a zaraz ukochany wróci i będzie skrzeczał ;)

ja mam opiekę medyczną zapewnioną przez swoją firmę w Lux Medzie, więc tam chodzę do lekarza :)
Chyba zadzwonię dziś i umówię się na badanie w 4D, no ale to już prywatnie u Doeringa

za mną najbardziej chodzą owoce, chyba pójdę po truskawki, na Świętokrzyskiej koło Łódzkiej stoją, ,to chyba szklarniowe są...

A gdzie chodzisz do lekarza?? :)

też po jakieś zakupy trzeba się wybrać... chce ni się loda wodnego, coś kwaśnego.. ogórka kiszonego bym sobie pochrupała ;)

Fabiankowa,
ja to cały czas coś bym jadła, muszę się aż jakoś tak ogarniać :P

pogoda paskudna, z tego tytułu wstałam o 11.30 dałam czadu hehe
też muszę się wybrać po jakieś pieczywo itp, bo przecież jutro wszystko zamknięta a jeść trzeba :)
odliczam dni do piątkowej wizyty, mam nadzieję, że uda się zajrzeć do środka :P

Ru.mink@, Tak to właśnie to ;)

Dziewczyny a też nacie taki apetyt?
Ja ciągle bym coś pożerała że tak brzydko powiem ... cholerka ;]

A spacerować to też ni się za bardzo nie chce... więc chyba wymyślę inną rozrywkę ;]

Ja falowanie czulam kilka tyg.temu,ale zawsze myslalamn ,ze mi sie wydaje ;p taki balonik w brzuszku ;p Teraz czasem pukniecia leciutkie,ale sama nie wiem czy to to :P

A brzuszek juz mam taki,ze nie da sie go raczej z niczym innym pomylic :P

No u mnie maly tez szaleje chwili spokoju nie mam:) ostatnio sobie upodobal srodek nocy na skakanie i bicie mamy:)
kurcze trzeba by bylo wyjsc na spacerek z Mysza ale nie chce nam sie w taka pogode...:( a sklep i tak trzeba odwiedzic:(

No pogoda okropna..
Właśnie chłopaki wrócili z zakupów i zimni strasznie..
dobrze żen nigdzie się nie wybraliśmy. ;)

u mnie tez spory brzuszek ;) ale córcia nieźle się wierci w brzuszyszku :)

hej dziewczyny ale pogoda nam sie zepsula co??
ja od poczatku ciazy jestem na + niecaly kilogram ale schudlam na samym poczatku ze 2 kilo teraz ide 10 na wizyte i ciekawe ile mi przybylo bo brzuch mam duzy jak bym w 8 miesiacu byla hehe:)

Fabiana rodziłam na Zaspie i teraz tez chcę rodzić na Zaspie :)